Wednesday, November 19, 2014

Picture Polish - Bette

Sziasztok,

Újabb csodás PP lakkot hoztam nektek:

Nem tudok betelni, vele annyira szép, szikrázó, jéghercegnős... Az elmúlt 3 napban nagyon jól bírta,  a képeket vasárnap este csináltam közvetlenül a lakkok felkenése után, ma azaz szerda este a körömvégeimen minimális kopás van, de nagyjából csak 25 cm közelről lehet észrevenni. Ez nálam nagyjából rekord-féle, ennyi kopásom első nap estéjére szokott lenni.


Az ecset tetszik, de nem extrán szuper, az üveg formájával nem vagyok kibékülve, de ami benne van az varázslatos.  Mikor megvettem ezt a lakkot, kipróbáltam egy körmömön és nagyon elkeseredtem, mintha kékes vizet folyattam volna a körmeimre. Önmagában talán 3-4 réteg kéne belőle, de  visz rá a lélek, hogy ennyit elhasználjak belőle egy manikűr kedvéért. Egyik Nicole by OPI lakkomat kentem alá egy rétegben. Szerintem az eredmény nagyon jó lett, kicsit a metál is megmaradt, a holo is hozzájött, és persze kék:). Sally Hansen Big Shiny top coatját szoktam használni holo lakkokra, mert semmit sem vesz el a szivárványból. 

Istennő Bette lakkot a Naillandnél vettem, minden forintját megérte!! 

Ha fáj a fogatok egy Picture Polish lakkra, ITT próbálhattok szerencsét:)

NOPI Blue platium egy rétegben:





Két réteg Bette-tel koronázva:






Hogyan szoktatok alapot keresni egy gyengén fedő, de mégis csodás lakkhoz? Mennyi a maximum rétegszám, amit megengedhetőnek találtok és mi az a kedvenc, aminek elnézitek a gyatra fedést?


5 comments:

  1. Csodálatos az összkép :) néhány PP csak így működik, szerintem semmi baj nincs vele. Nekem a Gravity is megérte, pedig az alá is kell fekete alap.

    ReplyDelete
  2. Nekem sincs bajom azzal, hogyha kell egy lakk alá egy pluszréteg. De akkor már tényleg működjön. :D
    Csodás ez a Bette, nagyon tetszik. :)

    ReplyDelete
  3. Ja, hát így egyszerű, hogy van ugyanolyan színű alapod! Gyönyörű az eredmény. Nekem ami 3 réteges, az már nem éri meg a többezer Ft-ot.

    ReplyDelete
  4. Szépek együtt, de azért egy ilyen drága laktól elvárható lenne, hogy ne keljen másik lakkot aláhasználni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...