Tuesday, November 11, 2014

Az ősz színei - 5. barna/drapp

Sziasztok,

Mikor először a challenge színeire néztem, úgy éreztem, hogy ezzel leszek a legnagyobb gondban... Sajnos nem is sikerült időben posztolnom, de azért nem tettem la a barna maniról.



Szerencsére rájöttem  időközben, hogy elég sok barna lakkom van, így van miből válogatni és már kedvem is van viselni őket ebben a hidegben. A már megszokott kedvences összesítőt ITT olvashatjátok.


Általában a romantikus, visszafogott manikűröket szeretem, de mikor eldöntöttem, hogy Genius in the bottle lesz a mai főszereplő, tudtam, hogy valami más van alakulóban... Egyik kedves ismerősöm (aki imádja az extrém dolgokat és szereti a bőr rucikat) kérte tőlem pontosan ezt a manikűrt  2 éve. Akkor nagyon tetszett, de úgy éreztem az én kis viráglelkemnek ez sok, így az ötletet eltettem a fiókba. Egészen a mai napig.



Amiket használtam:
Lovely fekete (imáááááááádom, 1 rétegben fed és csodafényes)
Catrice Genius in the bottle
Bundle monster 215 plate a kígyóbőrhöz :)
Seche Vite 

Lovely Rossmanból, Seche Vite a Naillandtől, Bundle Monster pedig innen költöztek hozzám.

Fedőlakk nélkül olyan kis bénuskán nézett ki, de aztán Seche Vite hozta a formáját és kihozta a duochrome varázslatot :) Van sokkal erősebben duo lakk ennél, de szerintem nagyon jól illik a kígyóbőr mintához ez a kis "visszafogottság".









Szerintetek hogy sikerült? Nem lett túl vad?

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...