Monday, November 17, 2014

Párom kedvencei

Sziasztok,

Mivel többen írtátok, hogy szeretnétek néha személyes posztot is olvasni (megtudni ki van a körmök mögött), ma egy félig személyes félig lakkos posztot hoztam nektek. 
Azt hiszem az e már írtam róla, hogy párom 100%osan támogatja a lakkőrületemet. Ezt a bejegyzést szeretném  az Ő kedvenc lakkjainak szentelni :)

1. Picture Polish - Solar Flare
Erre a lakkra mondta, hogy vegyem meg, de azonnal, nem érdekli mennyibe kerül. Tényleg olyan a körmökön (fekete alapon) mint a napkitörés. Multikróm lakk, nemsoká érkezik egy külön poszt róla sok-sok képpel ami igyekszik majd megmutatni minden oldalát.

2. OPI - Russian Navy
Remélem sikerült jól visszaadnom az üvegben rejlő csodát. Felkenve az avatatlan szemeknek szinte feketének tűnhet, de nem az: mélysége van és lila, pink, kék minden van benne... Egy rétegben is csodásan fed és nagyon tartós.


3. Catrice - Dark Knight
Első ránézésre talán túlságosan is hasonlít a Russan Navyhez, de felkenve ég és föld. Ez a lakk csak a legszikrázóbb napsütésben mutatja meg, milyen is valójában. Az ecsetet imádom, viszont belőle már két réteg kell a tökéleted fedéshez. Párom szavaival élve "misztikus, selymes, nem hivalkodó, az éjszaka lakkja". 

3. Barry M - Watermelon
Miután megvettem ezt a lakkot nagyon gyorsan belopta magát mindkettőnk szívébe - a tökéletes textúra, ecset és fedésen kívül maga a szín fogott meg mindkettőnket: mivel párom és én is víz jegyűek vagyunk, nem volt kérdés, hogy egy ilyen zöldes kékes lakk a gyűjtemény egyik kedvencévé válik. A nyári hónapokban gyakrabban volt használva, de ahogy nézem most az üveget eléggé megkívántam felkenni:)

5. Zoya - Hazel
Nekem is kedvenc, páromnak is kedvenc, ezért relatív sokszor volt már használva ez a kis szürkés-kékes gyöngyszem. ITT tudjátok megnézni milyen manikűrt csináltam vele a napokban. Páromnak az őszt jelenti: vizes, kicsit hideg, de a lehulló levelek aranya csillan meg benne.

6. OPI - Love Angel Music Baby
Lehet, hogy csak a karácsony közeledte teszi, de valahogy kezdi belopni magát az arany mindkettőnk szívébe. Nem lenne elég, hogy az aranynak ez egy kicsit "visszafogottabb" árnyalata, még szatén finissel is van koronázva. Egyetlen hátránya, hogy Orly Nail Defense alappal nem kompatibilis, viszont Orly Bonderrel vagy OPI Natural Nails base coattal hibátlanul működik.


7. Color Club - Cherubic
Az egyik nude holo lakkom, ami annak ellenére, hogy HOLO és napfényben alig lehet ránézni, irodai váltott neonfényben "csak" egy sima nudenak tűnik - éppen ezért lehet párom egyik kedvence: csak munkába menet és jövet muatakozik meg a szívárvány kettőnknek, de napközben, az irodai fényben a mi kis közös titkunk:)

8. Lovely - Baltic Sand Nr 3
Lehet nem szeretni ezt a lakkot? Mindkettőnknek az üvegbe öntött nyár, Horvátország, kis halak, sziklás tengerpart, napfény. 

9. OPI - My Private Jet
Visszafogott holósága és jó kis őszies színe miatt lett szinte azonnal, a vásárlás napján párom kedvence. Két lehelet vékony rétegben értem el vele eddig a legjobb hatást. Seche Vite kiöli belőle a csillogást, de Sally Hansen Big Shiny top coatja tökéletesen működik minden holo lakkal (amit eddig próbáltam).

10. Rimmel - Navy Seal 
Ez a lakk hihetetlen állagával lopta be magát mindkettőnk szívébe. Az ecset és a szín csak hab a tortán:)



Vannak lakkjaitok, amit a családtagjaitok kifejezetten szeretnek? Apukád, anyukád, gyermeked vagy testvéred szokott "kérni" lakkot magának, vagy hogy te azzal fess magadnak valami szépet?

4 comments:

  1. Hihetetlen, hogy léteznek ilyen pasik! :) Nagyon szép ez a bejegyzés, olyan bensőséges hangulata van. Elképelem, ahogy együtt leültetek és kiválasztottátok a lakkokat, közben sok minden eszetekbe jutott róluk... nagyon aranyos :)

    ReplyDelete
  2. Az enyém mindent szeret, ami rikító és csillogó :) Színtől függetlenül. A Bridget nagy kedvenc, meg sem vettem volna, ha nem mondja, mert kissé sokallottam az árát. Ezen kívül a türkiz és fekete csillámos is jöhet meg a narancssárga. (3 türkiz lakkot elfogyasztottam már.)

    ReplyDelete
  3. Nem semmi pasi... :D Az enyém a francia manikűrt szereti a legjobban... Szegény, ritkán okozok neki örömöt vele. :(

    ReplyDelete
  4. Jaj, hát öröm volt olvasni ezt a bejegyzést, viszont azt hiszem, az én Tamásom nem fogalmazna ilyen költőien. :-D Arról nem beszélve, hogy meg sem merném neki mutatni a lakkjaimat együtt, jó így, hogy boldog tudatlanságban él a számukkal kapcsolatban :-D

    Viszont nagyon tetszik ez a bejegyzés, úgyhogy lehet, hogy kicsit más formában mégis megpróbálok belőle használható infót kiszedni arról, hogy milyen lakkokat is szeret rajtam :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...