Friday, November 14, 2014

Önök kérték :)

Sziasztok! 


Szeretnék egy kis közvélemény-kutatást végezni, hogy ki mit nézeget szívesen a körmös blogokon, mi az amit kifejezetten taszítónak talál és mi vonzza vissza a kedvenceihez. Ezt egy kis nyereményjátékkal is összekötöm, amit ITT tudtok elérni.




Előre is köszönöm a kommenteket!

22 comments:

  1. Személy szerint szeretem, ha egy-egy körmös blogon azért látni néha más témát is, személyes bejegyzést, bármit, ami eltér a megszokottól. :)

    ReplyDelete
  2. Nekem a képek minősége és az igényes szöveg a legfontosabb, szeretem, ha egy bloggernek van egyéni stílusa, amit jól át tud adni. Az ilyen blogokat mindig elolvasom és várom a bejegyzéseket, a többinél csak a képeket nézegetem meg. És igen, én is szeretem megismerni az embert a sorok és a körmök mögött :)

    ReplyDelete
  3. Nagyon szeretem a blogod :) Imádom a körömlakk tesztjeidet és a manikűrjeidet :) Csodás a blogod !!

    ReplyDelete
  4. Számomra a valósághű és jó minőségű fotók a legfontosabbak egy körmös blogban, továbbá a mellékelt szöveg is értelmes legyen :) Nem kell hosszú bekezdéseket írni, de baromi igénytelen szerintem, amikor valaki összeszedetlen, "odalökött" mondatokkal rendez le egy bejegyzést.
    Szeretem az összehasonlító posztokat, és a top 5 színek szerinti bejegyzéseket jó ötletnek találom nálad :)

    ReplyDelete
  5. Nagyon szeretem a blogodat. Én is igazán szeretem, ha a körmös blogokon személyes bejegyzéseket is olvashatunk. :)

    ReplyDelete
  6. Szöveg:
    -legyen ott a felhasznált lakk neve, akkor is, ha már be volt mutatva korábban
    -nem baj, ha van kis sztori, hol vette, mennyiért, akármi, ami kapcsolódik a lakkhoz, de persze ilyen nincs mindig, meg ihlet sincs, ezt megértem
    Kép:
    -hasonlítson az eredeti színhez, ne kis mütyür homályos kép legyen :)
    Köröm:
    -a vágott körömágy, összekent bőr a halálom, ne legyen ránézésre az az érzésem, hogy itt leműtötték a fél húst és egy óvodás festette ki a körmöt becsukott szemmel.
    Na, általában ilyen blogokat olvasok, a tiéd is nagyon tetszik :)

    ReplyDelete
  7. Körmös blogoknál a legfontosabb számomra a képek minősége, aztán pedig a végeredmény. Nincs rondább, mint egy összekent körömágyú, csutikörmű, rondán kifestett körmös bejegyzés. Én pl. nem tudok szépen körmöt festeni, nem is erőltetem a blogomon, volt 1-2 de nem ez az erősségem :)
    Te nagyon ügyes vagy, tetszik a blogod, egyedül talán a képek lehetnének nagyobbak egy kicsit.

    ReplyDelete
  8. Tetszik, hogy átlátható a blogod, a képek, a manikűrök pedig igényesek. Én is indítanék blogot szívesen, már sokszor gondolkodtam rajta, de jó munkához idő kell.. rosszat pedig nem szeretnék mutogatni.. De örülök, hogy te ilyen jól megoldod ezeket :)

    ReplyDelete
  9. Nagyon szeretem, ha a képek színhűek, bár ez sok lakk esetében nehezen megoldható - némelyik semmilyen fényviszonyban nem adja visza a tökéletes színét. Szeretem, ha a képek közeliek és maga a lakkozás is igényes, nem foltos, elmaszatolt, le van tisztítva - szóval csupa olyasmi, amit én nem tudok megcsinálni :D

    ReplyDelete
  10. Nekem a két legfontosabb dolog az igényes lakkozás és a helyesírás.:)

    ReplyDelete
  11. Taszító? Talán a "mocskos" körömágy, rendezetlen körmök és eltérő körömformák és hosszak. DE nálad ezek nem merülnek fel. ;)
    A jók pedig: szép lakkok (nem a márkára megyek), igényes és korrekt tesztek, nailartok és sok új technika kipróbálása. :)

    ReplyDelete
  12. Alap körömápolási praktikákat!

    ReplyDelete
  13. Körömlakk trendek színben, színezésben, körömlakk tesztek.

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Szia! Szeretem a rendezett, igényes képeket, szerintem ez nagyon fontos, valamint hogy a blogíró szépen, helyesen írjon! De ez nálad nem gond:D

    ReplyDelete
  16. Szia, én a szép képeket szeretem, illetve a nem túlzásba vitt díszítést. Ami nem jön be, az az, ha a szerző leszólja a saját manikűrjét. Ha valami nem úgy sikerült, akkor jobb nem publikálni.

    ReplyDelete
  17. Én szeretem megismerni azokat a személyeket, akik a blogok mögött állnak - így kicsit olyan érzésem van, mintha ő lenne a lány a szomszédból, akivel azonos a hobbink. :) Így szívesen látnék nálad személyesebb bejegyzéseket is - persze az intimitás határán belül maradva. :)

    ReplyDelete
  18. A minőség a legfontosabb! Akár a kép esetében, akár a lakkozást illetően :) A kreatív manikűrök a kedvenceim, jó látni, ha van fantáziája a blog írójának :)

    ReplyDelete
  19. Bármi, ami személyes, szerintem jöhet :) Engem mondjuk ha megkedvelek valakit, akkor onnantól kezdve bármi érdekel ^^ Ez pedig nálad megvan, szóval nincs gond ;) Egyébként én bármilyen nail art-ot akármikor szívesen látok, esetleg ilyen step-by-step formában is :)

    ReplyDelete
  20. Szívesen olvasnék a körömápolásról is, csúnya körmökön és kezeken a legszebb nail art-ok se mutatnak túl jól:)

    ReplyDelete
  21. Szia!
    Nekem személy szerint a halálom az ocsmány lakkozás, amikor valaki annyira igénytelen a munkájára, hogy nagyjából felpacsmagolja azt és a köröm körüli, illetve a körömágynál lévő bőrt lusta letakarítani. Oké, ez az erős színeknél nehezebb, de megoldható egy klassz ferde fejű ecsettel és némi türelemmel.
    Amitől még a hideg ráz, az a gyatra helyesírás. Nagyon érzékeny vagyok rá a blogokon, mert számomra összecsapott munkát jelent és egyszerűen idegesít. Iratkoztam már le emiatt blogról.
    Ez már csak az én kukacoskodásom, de nekem tövig vágott vagy nagyon rövid körmökön egyszerűen nem tetszik a körömlakk. Ez nem a lakkok hibája, mert lehet az PP vagy DL, sőt akármi, ha rövid a köröm akkor olyan 'mehh' :/
    Fontos, hogy a képek legyenek élesek és visszaadják a lakk valós színét.
    Szeretem megismerni a köröm mögött a bloggert is, így a személyesebb jellegű posztokat is szívesen elolvasom.
    Lakkokból és nail art-ból jöhet bármilyen, az ember ahhoz fog írni, amitől dobott egy hátast és útközben elhagyta az állát is! :)

    ReplyDelete
  22. Én jelenleg alkotói válságban szenvedek ezért nincs nagyon ötletem:-) De azt tudom, hogy a drága-olcsó dupe összehasonlításokra mindenki szomjazik, a már nem kapható lakkoknak is ha találunk hasonmásait az is kelendő poszt szokott lenni. Imádom, ha nem csak a lakkról ömlengés folyik, mert egy idő után elég unalmas. Néha bele kell férnie egy-egy "nem jött be" lakknak is, én legalábbis érzem magamon, hogy ha mindig csak azokról írok, ami bejött, úgy tűnhet, hogy bármi jó. Illetve arra is kíváncsi mindenki, hogy hol készülnek a képek, milyen lámpával, már csak a praktikák miatt is!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...