Sunday, November 2, 2014

NATC 1 - Dry Brush

Sziasztok, 

Bia kihívására is jelentkeztem idén ősszel,mert szerettem volna eddig nem próbált technikákat is a napi manikűrökbe beépíteni.





Kicsit későn kaptam észbe, ráadásul a múlt hetem és a hétvége nagyon húzós volt...nagyon nagyon last minute készítettem el ezt a manikűrt - a következő állomás ideje után posztolom csak :( A képek készen álltak, csak a fenekemre kellett volna leülni, ami végül csak ma sikerült.

Amiket használtam:
Golden Rose 76 fehér alap
Catrice Champaign Rain (mutatóujj)
A England Her Rose Adagio (gyűrűsujj)
Catrice My Satin Ballet Shoes (kisujj)
Seche Vite
A középső ujjon mindenkivel egy kis szív készült pontozóval.

A England, Seche Vite és Golden Rose beszerezhető a Naillandnél, Catrice lakkok pedig Müllerben.


Tudom, talán meglepő ez a sok visszafogott és tütükés szín meg szív novemberben - párommal mostanában ünnepeljük az ötödik évfordulónkat, ezért kis rózsaszín felhőben utazom egy ideje:) Sajnos a képek annyira nem adják vissza a lakkok kis személyes szikrázását.... Nem szoktam "üveg nélküli" képeket posztolni amolyan markolászó kezekről, de most így is kellett csinálnom egyet, mert soha nem akart a gépem a körmökre fókuszálni - a Catrice felirat és az A england korona tudom, hogy sokkal érdekesebb ám...

Magával a technikával nem nagyon sikerült megbarátkoznom, de legalább most már tudom, hogy nem vagyunk mi egymásnak valók. 






Ti szoktatok Dry Brush technikát használni? Milyen színekkel próbálkoztatok?

2 comments:

  1. Tényleg kis halvány lett, de ennek ellenére a gyűrűs ujjad szerintem baromi szép lett *_*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...