Friday, October 17, 2014

Your favourite nail polish - Top 5 red

Sziasztok, 

Jöjjenek a kedvenc piros lakkok:




Top piros lakkokkal könnyű volt a dolgom, mivel az őszi lakkok közt is terítéken lesznek, így igazából 10 pirosas lakkot válogattam ki:)

Annak ellenére, hogy a kék és zöld lakkok a kedvenceim, ha egyszer rám tör a piros hangulat, akkor hetekig rajtam van és akkor aztán minden finisben, textúrában kenceficézem magamra...
Alábbi lakkok képviselik az élénkebb, narancsba hajló pirosakat, az Ősz színeivel 29-én jönnek majd a sötétebb pirosak.

Bourjois - Rouge Casino
 Egyik első lakkom, nem is tudom hány éve vettem, minimum 8!... Crelly finis, baromi élénk piros, és majdnem one coater. Van egy árnyalattal sötétebb nővére - együtt vettem őket és mindkettőt nagyon sokszor hordtam 6-7 évvel ezelőtt. És NEM, a lakkok nem romlanak meg. Ha rendesen rá van csavarva a kupak és nem maszatolsz vele össze vissza vagy keversz bele körömlakklemosót akkor szerintem örök életűek.

Manhattan - 45P
Itt láthattok swatchokat:) 
Ha egy darab piros lakkom lehetne, lehet ő lenne az... valóban one coater, iszonyat jó az állaga, tükörsimára és fényesre szárad pár másodperc alatt. Klasszikus piros, alap darab.

OPI - My Paprika is hotter than yours
Ez a lakk már kicsit a piros és narancs közt van, de IRL még határozottan a pirosnak mondaná bárki. Icuri picuri arany microshimmer van benne, amit felkenve kb lehetetlen észrevenni, de ad neki egy kis pluszt.

Barry M - Passion Fruit
Ez a lakk is a narancsba hajló, vibráló pirosakhoz tartozik. Két rétegben fed tökéletesen. Ha világosabb típusú a bőre valakinek (hmmm.. mint pl nekem :)) akkor inkább nyáron érdemes próbálkozni vele, különben a gyanútlan felkenőnek a lehető leghullásabb kacskót varázsolja.
Flormar - Chili
Először el sem tudtam képzelni, hogy egy piros lakk hogy mutat satin finissel. Aztán megvettem ŐT, és az egy körmös kis próba után azonnal kentem is fel, és 4 azaz négy napig viseltem - ez nálam szinte már extrémnek mondható. Azóta ebből a kollekcióból jó pár darabot hazahoztam és szerencsére egyikben sem kellett csalódnom.


Csoport:)

Melyik lakk tetszik legjobban? Nektek mik a kedvenc pirosaitok?

2 comments:

  1. Szép mindegyik!
    Opitól nekem a Red Hot Rio van meg, PP-től a Bridget és az O'Hara, és van Moyra pirosom is, annak nem tudom a számát, Gel look, de nem nagyon tartós. A Rimmel pirosa meg még aznap kopik, még lábon is katasztrófa, de azért csak elhasználom...
    Nekem már buggyant meg lakkom, pedig semmit sem öntöttem bele, nem tároltam tűző napon, egyszer csak fura szaga lett, de még tudtam használtam, csak gyanakodtam, hogy a romlás útjára lépett.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sajnálom a megbuggyanást... remélem nem valami szívedhez nagyon közel álló darab volt. Red Hot Riot néztem, de úgy döntöttem nem kell, mert van hasonlóm.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...