Monday, October 20, 2014

Manikűrvadász 12.

Sziasztok,

Először veszek részt a híres Manikűrvadászon:)  Heves szívdobogással küldtem el jelentkezésem szeptember 22-én Szilvinek, és izgultam, hogy vajon kivel sorsolnak majd össze:)





Réka blogján vadászgattam, aminek örültem, mert bevallom eddig nem ismertem az oldalát.  Legnagyobb bajom az volt, hogy annyi kreatív és jópofa manit láttam, nem is tudtam, melyiket válasszam :). Kicsit visszanéztem az előző fordulókat, és láttam, hogy Réka régi motorosként vesz részt, ezért már elég sok munkát kreálták újra a többiek. Végül azt választottam, amire elsőként hangosan sóhajtottam fel, hogy "de széééép" :)

Itt látható az eredeti manikűr:
http://rekablogol.blogspot.hu/2013/08/ekszer-ihlette-kormok-1.html



Szeretem a fehér alapot, és a használt színek is nagyon megfogtak. Mivel freehand nem vagyok valami jó, és a stiping tapejeimet régóta ki szerettem volna próbálni ezt az eszközt, és egy dotting tool-t hívtam segítségül. Nincsenek 3D díszítő elemeim (fimo rudacskáktól eltekintve), úgyhogy maradtam a kis visszafogott arany pötyinél, és a számukat is redukáltam.

Amiket használtam:
Models Own - White Light (fehér)
Barry M - Gold Foil (arany)
Manhattan - Color land 2 (zöld)
Lovely - Mirror nails Nr 3 (réz)
H and M - Deep water (kék)





Remélem nem bánod Réka, hogy kicsit variáltam a manikűrödön :) Jó volt a blogodat olvasgatni, meríteni belőle.

29 comments:

  1. Gyönyörű! Isteniek ezek a metál csíkok! :))

    ReplyDelete
  2. Nagyon vagány fehér alapon a színes metál csík minta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rékát illeti a dicséret a kreatív ötletért!

      Delete
  3. De jó ez a megoldás a csíkok hosszával kapcsolatban! :) Az arany meg külön levett a lábamról! :)

    ReplyDelete
  4. Nagyon jó a csíkozás :) A színkombináció is szupi lett :) Kipróbálom, majd ezt a csíkozós dolgot :)

    ReplyDelete
  5. Azta, nagyon jó lett, igazán érdekes megoldás!

    ReplyDelete
  6. Húha, milyen jól éz ki, nagyon tetszik :) Egyszerűen nem bírok betelni a csíkokkal :3

    ReplyDelete
  7. nagyon szép lett :) örülök, hogy ezt a mankűrt választottad, mert én az én változatommal annyira nem voltam megelégedve, de a te manikűrödben kiteljesedett ez a manikűr ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. :):) szerintem a tiéd sokkal dinamikusabb, már kicsit bánom, hogy díszítő szalaggal csináltam és nem vékony ecsettel...

      Delete
  8. Ez csodálatos, olyan kis szolid és mégis látványos, nincs ember szerintem, akinek ne tetszene!!

    ReplyDelete
  9. Ritkán látok ennyire precíz mintázást körmökön! Szívből gratulálok, rendkívüli munka! :)

    ReplyDelete
  10. Gyönyörűséges! *.* Egyik nagy kedvenc a mostani fordulóból, azt hiszem. :D Amúgy apró, személyes megjegyzés: pár általad használt angol kifejezésnek van szép magyar neve is, pl: freehand=szabad kézzel, stiping tape=díszítőszalag/díszítőcsík, dotting tool=pontozó.
    És egy kicsit másfajta megjegyzés, legközelebb kérlek az eredeti manikűrre mutató link mellett az eredeti manikűr képét is illeszd be a bejegyzésbe, Hozzátartozik ám ez is a szabályzathoz, és így legalább mi is láthatjuk, mi volt a kiindulóalap. ;)
    Köszi szépen, hogy részt vettél a fordulóban, szeretettel várunk a következőben is! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi a megjegyzést! mindjárt be is teszem Réka eredeti manikűrjét :) Örülök, hogy sokaknak tetszik, pedig úgy érzem kicsi szögletesebb lett a tervezettnél :(

      A nyelvezetre próbálok figyelni, de sajnos ez nálam "szakmai" ártalom... Angolul dolgozom napi 8-12 órát és magánéletemben is erősen jelen ez a nyelv, naggggyon csúnyán a párommal és barátokkal is "Hunglish"-ül beszélünk, mert ez egyszerűbb, kevesebb energia. Nem direkt használok angol kifejezéseket, senkit sem akartam ezzel kirekeszteni, megbántani vagy negatív érzéseket ébreszteni - ezennel bocsánatot is kérek, ha ez figyelmetlenségemből adódóan megtettem. Igyekszem a jövőben odafigyelni erre.
      Szép estét

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...