Thursday, March 5, 2015

Hypnotic Polish - első csomag :)






Sajnos pár napja lebetegedtem, és semmihez sem volt energiám alváson és White Collar végignézésén kívül... Azt hiszem, kezdene lassan felfekvésem lenni, ezért erőt vettem magamon, felcibáltam a macinaci/bolyhos pulcsi kellemes párosát magamra, asztalhoz ültem és elkezdtem nézegetni a befotózott de nem posztolt lakkokat. 3 nap fekvés után valami minimális produktivitásra szükségem volt. Ekkor belém hasított egy kis lelkiismeret-furdalással fűszerezett izgalom, mert csomó befotózott dolog van, amiket még nem posztoltam. Íme hát az első, ami már nagyon régi eseményt dokumentál, de remélem senki sem sértődik meg a késés miatt! Ha rendeltél velem, és már írtál a lakkokról, kérlek linkeld a posztod kommentben :) köszi!


Maga a rendelés egy álom volt, ötcsillagos vevőszolgálat. Hat csillagos. Vagy inkább Negyven. Mielőtt leadtam volna a végleges rendelés 18 (azaz tizennyolc)  üzenet ment tőlem nekik és vissza. Minden választ kedvesen, gyorsan,segítőkészen, magyarázattal, türelmesen írt Maria. Nem vagyok én ehhez szokva, de el tudnám viselni, ha minden területen ilyen hozzáállást tapasztalnék, mikor egy vásárlásról/szolgáltatásról beszélünk. 

Nem volt vámpara, mivel Hollandiából jött a csomag. Csoportosan rendeltünk, és elértük az ingyenes szállítási limitet is:)

A rendelést Január 29.-én adtam le, és nagyjából egy hét múlva meg is érkezett a csomag. Nem sokkal később a Nailland pultjánál összefutottam Flórával és Petráva, később Timi is csatlakozott. Ha már így összejöttünk, úgy gondoltam egy közös bontogatás dukál, így beültünk kávézni egyet és felfedezni a kincses doboz titkait:)

A képeken azt hiszem jól látszik, hogy mennyire cuki, csajos és alapos a csomagolás. Minden lakknak külön bubi-rezidenciája volt, csak az nem volt betekerve, akinek egyébként is tartozéka volt a doboz (Anna Gorelova by Dance Legend lakkok). Egy kis aji is lapult a dobozban (3 ív ezüst és fekete matrica) róluk sajnos elfelejtetem képet csinálni...

Minden várakozásomat felülmúlta Maria és a Hypnotic Polish. A lakkokok gyönyörűségeit majd külön posztokban olvashatjátok, remélem sok linkkel gyarapszik a komment rész:)!










Aki eddig esetleg nem ismerte ez a csodás holland webshopot, annak csak saját felelősségre ajánlom a körbenézelődést rengeteg holo, glitter, flakie, és egyéb finomság elérhető náluk:)




9 comments:

  1. Ez aranyos kép :) Jaj, nem merem megnézni a webshopot :)
    Néha, ha beteg az ember, akkor igenis kell a pihenés, nem szabad siettetni a dolgokat. Remélem, már meggyógyultál, csodálkoztam is, hogy régen volt poszt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. deee ezt a webshopot meg KELL nézni :)!!! Glam Polish és Smittenre vagyok épp nyálcsorgatós állapotban, és szerencsére már sokkal jobban vagyok - be is kell fotózni a sok újdonságot! Közben a második pakk is ideért, 5 azaz öt nappal a rendelés feladása után :D:D

      Delete
  2. Áááá, nagyon cuki poszt lett, olyan élvezettel nézegettem a képeket!

    ReplyDelete
    Replies
    1. örülök, hogy tetszett! Hát valami hihetetlen érzés volt kibontani a csomagot, előtte még soha nem rendeltem ennyi mindent egyszerre:)

      Delete
  3. De jó őket így egyben megnézegetni! Köszi a posztot Zsóka! :)
    Ott vannak a tetején az imádott Lesly lemezeim. És itt van róluk a poszt:
    http://www.nailpolisheaven.blogspot.hu/2015/03/hypnotic-polish-haul-lesly-plates.html

    ReplyDelete
  4. No igen, a hatásodra biztosan fogok én is rendelni tőlük, mert hát szép lakkból sosem lehet elég :-D

    Díjat kaptál tőlem:
    http://djkatybeauty.blogspot.hu/2015/03/szemelyes-sokoldalu-blogger-dij.html
    :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. köszönöm a díjat, nemsoká neki is látok megírni a posztot :)

      Delete
  5. Kedves Zsóka! Díjat kaptál tőlem: http://maninail.blogspot.hu/2015/03/sokoldalu-blogger-dijat-kaptam.html
    Ha van kedved, akkor írj 7 random tényt te is magadról és add tovább... :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...