Sunday, March 29, 2015

Dupe Vadász - Cold Green holo

Ma csodás tavaszi idő volt, talán emiatt is húzott ma a szívem újra a zöldekhez.







Dance Legend Strutter (mutatóujj)
Amire nem voltam felkészülve, az a drága, egyetlen és imádott Strutterem fotózhatatlansága. Ennyit még soha nem szenvedtem lakkal. Az alábbi képeken sokkal kékesebbnek tűnik, mint a valóságban. Kipróbáltam az összes kamerabeállítást és mindenféle fényforrást illetve azok mixelését is, de egyszerűen ennél közelebbit a valósághoz nem sikerült fotóznom. a képeken valami vizenyős haloványka lakknak tűnik, pedig valami hihetetlen szép zöld. Karácsony környékén kétszer is viseltem, és nagyon meg voltam elégedve vele. Sajnos neki is megvan az a nagyon jó tulajdonsága (mint a legtöbb kék/zöld lakknak) hogy eléggé ragaszkodó típus... Dupla alaplakkot ajánlok és csak akkor és még akkor sem garantált, hogy nem fogja be az ember körmét. 



piCture pOish kryptonite (középső ujj)
Nagyon zöld és nagyon squishy! 2 rétegben láthatjátok a képeken 1 réteg HK top coattal.  A hörcsög énem vette meg pár hete annak ellenére, hogy jelenleg csak és kizárólag karácsonyi manikűröket tudok elképzelni vele. De hát "superhuman nails for you", ami simán indokolta a vásárlást:)




piCture pOlish hercynia (gyűrűsujj)
Nem igazán van hozzá hasonló zöldem, ami szerintem csak annak köszönhető, hogy a különböző lakkmárkák nem igazán szeretnek erre a "veszélyes" vízre evezni...Ebben a pp collaboration kollekcióban szinte csak zöld, türkiz és teal lakkok kaptak helyet nagy örömömre, és mind telitalálat szín és formula tekintetében. Enchanting még nem jött haza velem, de nyárra lehet, hogy őt is beszerzem. Szerencsére ő valamiért nem tartozik a stainer lakkok közé, de lehet hogy csak azért nem fogta be eddig a körmeimet, mert max 1 napig viseltem - bár találkoztam már olyan lakkal is, ami 2 óra alatt beteg-sárgára fogta be minden körmöm... 



Colors by llarowe Gemini rising (pinky)
A Cbl lakkok legendásan híresek arról, hogy az üvegben kis semmilyennek tűnhetnek, viszont a körmökön szikráznak. Ez alól talán e kivétel az a két világosabb holo lakk, amiket eddig vettem: Gemini Rising és Young Turks már akkor is kiabál, hogy "NÉZZ RÁM" mikor üvegben van, sőt a bubifólia alól kikukucskálva is azonnal szemet szúrtak egy halom lakk közül. Ennek a lakknak se dupeja, se tesója, se unokatesója de még csak bármiféle rokona sincs a polcomon, pedig jó ideje gyűjtögetem a lakkokat. Ha valaki szereti a perverzen zöld lakkokat és nem riasztja meg, hogy instant sárga körmöket varázsol, akkor érdemes lecsapni rá. Bónusz, hogy nyomdázni is lehet vele:)

Remélem nem vagyok egyedül a zöld imádatommal, és hasznosnak találtátok a posztot:)

5 comments:

  1. Jaaaaj, az a Gemini Rising...! *o* Totálisan szerelmes vagyok a színébe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teljesen érthető:) Szerencsére llarowe-on még lehet kapni - egy időben riogattak azzal, hogy kifutó darab... Láttam, hogy már Edinánál is tetszett, szerintem csapj le rá, ha alkalmad adódik:)!

      Delete
  2. Nagyon jóóóó!!! :) Nem is tudom melyik tetszik a legjobban, talán mindegyik. :) Viszont én múltkor Edinánál felkentem a Struttert, alaplakk nélkül, ér rajta is volt a körmeimen másfél napig, és nem fogta be!! Sőt, Bridget sem fogta még be soha. Kezdem azt hinni, hogy tényleg ufó vagyok. :D

    ReplyDelete
  3. A Kryptonite még mindig tetszik, nekem örök kedvenc, ha már zöld lakkról van szó.

    ReplyDelete
  4. Háááát... a Gemini Rising szerelem!
    Mesésen csodásan egyedi!
    Nem tudom még mikor, de nekem is lesz, az tuti :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...