Saturday, February 22, 2014

Nail art challenge - 3. Ikrek/Gemini

Sziasztok,

Elérkezett a harmadik horoszkóp manikűr ideje :)!

A szokásos leírás:Mikor közeledett a kihívás első állomása, nagyon céltudatos és strukturált módon álltam a dologhoz. "Nem lesz itt semmiféle elhamarkodott döntés vagy utolsó pillanatban készülő manikűr"- gondoltam én. Az első 4 jegyhez  alig fél óra alatt eldöntöttem, hogy miket fogok használni, milyen minták lesznek, stb... Mint láthattátok, a Kos már valahol félúton befuccsolt... a Bikához végül nem is használtam az egyik, lakkot, amit akartam....

Most pedig elérkezett az Ikrek, amihez last minute ötlettől vezérelve TELJESEN másokat használtam, mint amit eredetileg elterveztem... Azt hiszem azért annyira nem lett rossz, remélem Nektek is tetszik!

Úgy éreztem, az eredeti ötletem nem volt elég "légies", ezért vettem inkább elő egy tejes lakkot (Essence BTGN base sealer, Soft White) és ez egyik kedvenc csillámos darabomat (OPI Pirouette my Whistle).
Ez a drága OPI lakk (értem mindezt forintban és eszmei értékben is) azért lopta be magát megjelenése után nem sokkal a szívembe, mert nem az a szokásos áttetsző alapban milliárdnyi csillámló glitter. Fehér MATT és nagyon apró ezüst csillámok vannak benne, ezért egy  konszolidáltabb manikűrt toleráló  főnöknél/ tanárnál/ szülőnél sem veri ki a biztosítékot.

Last minutesága miatt kérlek nézzétek el, hogy most nem csináltam step by step képeket, sem ecsetes fotókat.Fényes VS matt:


Fényesen vagy matt fedőlakkal tetszik jobban a manikűr? Kérdés az Ikrek lányokhoz: viselnétek ezt a párosítást?

11 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...