Saturday, February 15, 2014

Nail art challenge - 2. Bika/Taurus

Sziasztok,

A Horoscope Nail art Challenge második bejegyzésében "bika' manikűrt mutatok nektek. Mivel édesanyám ennek a jegynek a szülöttje - és szerencsére tipikus bika- csak rá kellett gondolnom, mikor összeválogattam a lakkokat és kiválasztottam a mintát: tipikus őszi lágy színek -  egy kis rózsaszínnel csajosabbá téve a rend kedvéért.Innen vettem a "hivatalos"" horoszkóp infót:Őket használtam (vagyis ez volt a terv...)Balról jobbra:
OPI My Vampire is Buff
Lovely Mirror nails nr 1.
Lovely Mirror nails nr 3.
Color Club Wild and Willing - sajnos mellőzve lett végül...


OPI My Vampire is Buff - szerettem volna világos alapra nyomdázni (hogy elkerüljem a Kos balesetét...), de nem fehérre. Nem is kellett a világos nude lakkjaimra nézni, tudtam azonnal, hogy őt fogom választatni! Kicsit sárgásabb árnyalatú, mint a bőröm, de számomra nem zavaróan.
Lovely Mirror nails Nr. 1 - (nevezzük peach-nek) Totál Brutál Metál lakk. Először csak ezt a színt vettem meg a kollekcióból, aztán másnap rohantam vissza a Rossmannba a zöldért és a pink verzióért is. 1 rétegben fed, úgyhogy jó nyomda-alapanyag. Hátránya, hogy ha nem egyenletes a köröm felszíne, akkor minden hibát kiemel.Lovely Mirror nails Nr. 3 - (nevezzük pink-nek) Ugyan olyan örömódákat tudok zengeni róla mint a barackos tesójáról!Color Club Wild and Willing - Annyira tetszett nélküle a manikűr, hogy nem volt szívem rákenni... Azért a 2 képet, amit még lakkozás előtt készítettem megmutatom, ne vesszen kárba.
Csak  gyűrűs ujjon a minta, matt top coat-tal, a többi ujjon MVIB két rétegben fedőlakk nélkül:Minden körmön, matt fedőlakkal:
Szerintetek mennyire "bikásak" ezek a színek? Accent nailként vagy minden körmön tetszik jobban ez a minta?


17 comments:

 1. Brutálisan jók ezek a lakkok és a manikűr is, fantasztikus munka! Nem is tudtam, hogy ilyen kincsek rejlenek a Lovely üvegekben... már nagyon sok pozitív meglepetés ért a márkával kapcsolatban :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm:)! Remélem hamarosan bővítik a kínálatot! Egy kis kék, lila vagy arany és ezüst mirror nails lakkra is vevő lennék.

   Delete
 2. Nagyon szép lett. Érdekes módon ezekből a Lovely lakkokból nincs egy darabom sem, pedig már sokat vettem. Ki kell próbáljam :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mindenképp! Más márkák "mirror" szerű lakkjai egészen más árkategóriába esnek.

   Delete
 3. Nem tudom, hogy mennyire jellemzőek ezek a színek a bikákra, mert nekem csak férfi ismerősöm van a jegy szülöttei közül, viszont a blog hátterére hasonlít. :) Nagyon jól mutatnak ezek a színek együtt! Mindkét változat tetszik, nem tudnék dönteni.

  ReplyDelete
 4. Imádom a fémes lakkokat - lehet fémérzékeny vagyok :D -, nekem mint bika, nagyon-nagyon bejön ez a lakkozás, köszönöm!!! :)
  Pusza: Reni

  ReplyDelete
 5. Nagyon tetszik :) Nekem is mint bika bejön az alkotásod :)

  ReplyDelete
 6. Végig néztem az összes bikás munkát. És mint a bika jegy szülötte, nekem ez tetszik a legjobban! <3

  ReplyDelete
 7. Én is bika vagyok, és imádom, amit összehoztál. :) A Lovely lakkok valami meseszépek.

  ReplyDelete
 8. Köszönöm a sok pozitív kommentet!! Remélem a többi jegyet is sikerül majd eltalálnom:)

  ReplyDelete
 9. Nagyon szép lett! :)
  ui.: A kommentelésnél a szóellenőrzést kikapcsolhatnád. :)

  ReplyDelete
 10. És én erre eddig hogyhogy nem figyeltem fel?? Tökéletes! Köszönöm a nyomdalakk ötletet ;)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...