Saturday, February 8, 2014

Nail art challenge - 1. Kos/Aries

Sziasztok,

Csatlakoztam az első nail art challenge-hez :)!! A téma: horoszkóp - minden szombaton lesz egy poszt az aktuális jegy által ihletve. Először a kos lesz kivesézve, a poszt alján találjátok a többi lány kreációihoz a linket :)





 Egy kis leírás, amiből merítettem:



Amiket használtam  a manikűrhöz:


Balról jobbar haladva:
Manhattan 45P (hogy én mennyire "imádom" ezeket a neveket...)
OPI The Spy Who Loved Me
Barry M Passion Fruit
China Glaze Ruby Pumps
China Glaze Luxe and Lush

Alapnak Manhattan egyik nagyon-nagyon régi lakkját használtam. Ez a lakk szerintem már vagy 12 éves, az első nyári munkás fizumból vettem. Nagyon szerettem tini koromban, mert egy rétegben fed, gyorsan szárad és szép fénye van önmagában is. Ez a lakk egy csodás piros creme finisű lakk- azt hiszem leginkább basic kategóriába sorolnám, azaz ha csak 10-15 lakkja van valakinek, akkor ez benne KELL, hogy legyen.




1 rétegben, fedőlakk nélkül:


Ez után úgy éreztem, hogy nyomdáznom kell valami tüzeset! Sajnos Barry M lakk látszik csak, OPI és China Glaze alapszíne annyira hasonlította a Manhattenre, hogy elveszett út közben... :(
Az üvegben sokkal jobban kijön a csillám bennük, mint egy vékony rétegben nyomdázva. De tanultam a hibámból, ennyire hasonló színeket nem fogok választani a jövőben nyomdázáshoz.

OPI The Spy Who Loved Me - rikító pirosas-narancsos creme lakkban arany csillámok. Ha már nagyon unja valaki a sima pirosat, akkor jó választás!




Barry M Passionfruit - a képen sokkal narancsosabbnak tűnik, mint a valóságban. Ezt is Nailland pultnál vettem pár hónapja. Nagyon sűrű lakk, ezért nyomdázáshoz mindenképp ki akartam próbálni.



Ruby Pumps azz egyik nagyon nagyon rég áhított lakkom volt, Nailland standjánál vettem meg mikor nyitottak. Piros jelly alapban vannak apró piros csillámok. Nagyon karácsonyi, nagyon szép, és nagyon nehéz lemosni... Ajánlott peel off base coat-tal használni..




Nyomdázás után az eredmény - kicsit kétségbeestem... 



De nem akartam feladni, így folytattam terv szerint haladva az accent nail-lel. Erre a China Glaze lakkra kicsit mérges vagyok... Az addig OK, hogy pelyhes, meg szikrázó és varázslatos az üvegben, de olyan szinten rakoncátlanok a kis pihék, hogy csak na... Kunkorodnak, összetömörülnek egy ficakba, ha szét akarom őket választani, akkor húzzák magukkal az alaplakkot... Úgy érzem nem egyet és nem kettőt kell még aludnom, mielőtt úja próbálkozom vele. A lemosás részéről nem tudok nyilatkozni, mert imádott Essence peel off base coat-ját használtam a Kos-manikűr alá. Ha van bevált flakie lakkotok, kérlek írjátok meg kommentben :)!





 És fedőlakkal, ami teljesen eltüntette a mintákat:



Mivel nagyon nem látszott a mutató- és kisujjamon a két csillámos lakk, ezért még 1-1 rétegben felkentem őket az egész körömre. Így nekem kicsit kaotikus lett a végeredmény, de tüzesnek tüzes, vibráló is és harsány - sok kos ismerősöm van, akin el tudom képzelni!



Nektek hogy tetszik jobban? "Láthatatlan" nyomdásan vagy az javított, teljes körmös változatban?

Itt láthatjátok a többi kos manikűrt:)

12 comments:

  1. Hű meg ha, ez a sok gyönyörű piros lakk *-*

    ReplyDelete
  2. Van egy pár... Mikor kiválogattam a zöldeket, akkor jott az ötlet, hogy át kéne rendezni szín szerint mindent, márkák helyett. Te hogyan tárolod a lakkjaidat?

    ReplyDelete
  3. Nagyon örülök hogy csatlakoztál, gyönyörű lett a manid! Nekem kifejezetten tetszik, csak egy leheletnyi különbség van a nyomda és az alap között, ettől olyan textil hatású, nagyon szép :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! Mindjárt nézem a többiekét is :) már a bika is kész, mert a héten nem nagyon lesz időm lakkozni...

      Delete
  4. tényleg nagyon szép ez a manikűr
    nálad miért nincs feliratkozó gomb?vagy én nem látom???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kicsit még kezdetleges állapotban vannak a blogom bizonyos finkciói, de igyekszem hamarosan mindent beállítani! Bloglovinon viszont már turi lehet követni, csak keress Bottled Colours- ra :)

      Delete
  5. Nagyon tetszik rajta a nyomda! :) Szép!!

    ReplyDelete
  6. Hú, ez volt aztán a kihívás, mire a végső manikűr kerekedett belőle! :))) Ennek ellenére - vagy pont ezért - nekem nagyon tetszik a végeredmény, ez a kis fóliacafatos China Glaze lakk pedig nagyon cukker! :)
    Pusza: Reni

    ReplyDelete
  7. Nagyon szuper lett a manikűröd!
    Tetszik a sok piros együtt.:)

    ReplyDelete
  8. Nagyon jól néz! :) Az alaplakk imádnivaló! :) Amúgy nekem a végső manikűr tetszik a legjobban.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...