Monday, July 20, 2015

Manikűrvadász 18.

Mikor megláttam, hogy ebben a fordulóban Bia lesz a párom, nagyot dobbant a szívem, mert minden egyes eddigi manikűrje iszonyatosan tetszik - letisztult, igényes, szép nail artokat készít. Rossz szokásomhoz híven most is az utolsó pillanatban készültem el, viszon kivételesen nem időhiány miatt. Mióta megljent az Ever Glaze fedőlakk, szinte csak ezt használom, és a régi 1-2 nap helyett már 3-4, vagy akár 5 napig is simán bírja egy-egy manikűr. Szerda este felkentem ILNP I see you-ját, és a mosogatás, takarítás, kádsuvicolások ellenére vasárnap estig TÖKÉLETESEN bírták a körmeim, ezért nem volt szívem előbb lemosni az előbb említett nude-arany-pezsgő holo istennős lakkot. A másik dolog, ami miatt nagyon boldog vagyok (a love at fist use fedőlakk mellett), hogy a vitamin+eveline+olajok hatására jó ideje nem törtek le a körmeim, nem lemezesednek, szóval végre meg tudnam őket növeszteni:)A hosszú felvezetés után jöjjön az eredeti és az újra kreált manikűr! Mivel Bia alkotása úgy ahogy van nagyon tetszik, nem terveztem sokat módosítani rajta. Ugyan úgy fekete alapot és 4 Dance Legend Chameleon lakkot használtam (Boo, Roz, Celia, Boggs) viszont nem sablonnal, hanem nyomdával dolgoztam, illetve chevron mintát választottam, amit Pet'la lemezről ( The perfect one - éés ényleg)  kicsit keményebb, Moyou-utánzat párnával vittem fel a körmeimre. A manikűrt természetesen Ever Glaze fedőlakkal fejeztem be, és a nyomdázás előtt is került egy réteg a fekete Lovely alapra. Az eredmény nem lett olyan kontrasztos, mint Biánál, de nem is számítottam rá. 

Az újraértelmezés:

Nézzétek meg, hogy a többiek miket vadásztak:)

21 comments:

 1. Mindkettő csodálatos lett. Szeretem ezeket a duókróm lakkokat. :)
  Hozzáadtam a bejegyzést a linkgyűjtőhöz is.

  ReplyDelete
 2. nagyon jó lett, nekem tetszik :)

  ReplyDelete
 3. Már Bia manikűrjét is imádtam, nem hittem volna, hogy ezt a látványt lehet még fokozni!
  Lehetett. :)
  Ez a kedvenc manikűr nálam ebben a fordulóban!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ó most irulok-pirulok és persze örülök, hogy tetszik!

   Delete
 4. Nagyon különleges ez a manikűr! :-)

  ReplyDelete
 5. Nagyon szépséges! Nekem is ez a kedvencem most! :)
  Kár, hogy nem készült el korábban ez a mani, biztosan ezt vadásztam volna tőled. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nagyon örülök, hogy ekkora "sikere" lett:) Próbálok kicsit több nail art posztot hozni a jövőben, hogy lehessen kellemesen válogatni.

   Delete
 6. Uh, nagyon ütős mindkettő! Nagyon bejövős! :)

  ReplyDelete
 7. Whao! :) Nagyon ügyes vagy! :)

  ReplyDelete
 8. Jajj de szép lett a te verziód is, ez a mani is csodás Biától, nekem is nagyon sok kiszemelt volt amiből válogattam, de végül a Pocahontasos vitte a prímet. Ez a chevron minta mindig nyerő szerintem, szépet alkottál!

  ReplyDelete
 9. Imádom, annyira különleges! :) Bár fotózni biztos nem lehetett egyszerű, hogy egyszerre látszódjon minden szín :)

  ReplyDelete
 10. Áh, most kedvem lett újracsinálni chevronnal :D Szép lett! :)

  ReplyDelete
 11. Nagyon szép a manikűröd, bolondulok ezekért a lakkokért :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...