Friday, July 31, 2015

ILNP - Nostalgia H

A hidegfront és az esős napok hatására valami őszies színre vágytam:)

Minden évszakot imádok, és pár héttel az időjárás változása előtt már nagyon várom a következőt. Lélekben rákészülök a dologra: eszembe jut, hogy milyenek lesznek a hűvösebb esték, a kicsit felhősebb ég és a fák leveleinek pompás színjátéka. Valahogy így kevertedtem ehhez a lakkohoz is, mivel van benne barna, réz és arany. Majdnem olyan érzés viselni, mintha egy lombhullató erdőt költöztettem volna a körmeimre. A skála végén még ott van a zöld, az az igazi erős, élettel teli klorofillban gazdag fajta, de a rezes, barnás szín dominál. Aztán valami egészen vad, természetellenes kéztartásban és megvilágításban még egy icipici kék is volt benne, de azt már nem sikerült lencsevégre kapnom. A lakk minősége a  megszokott ILNP multikróm: két rétegben tökéletesen fed, nem csíkoz, önmagában is elég fényesre szárad - de én azért egy réteg Ever Glaze-t rákentem, mint mostanában mindenre (a vajas kenyér kivételével). 

I love all seasons, and a few weeks before the weather change I wait for the next one. I prepare my soul:  I recall the evening chills, the cloudy sky and the beautiful dance of the colorful leaves. This is how I ended up using this polish as it has brown, copper and gold - wearing it was like I had a deciduous forest on my tips. At the end of the scale there is green, the vivid, full of chlorophyll-type one, but copper and brown are most dominant. A teeny-tiny blue was visible when some wild, unnatural hand position and lighting happened, but I was unable to capture it. This polish has the regular ILNP multichrome strengths: covers in two easy coats, no brushstrokes and dries pretty shiny on its own.  I coated it with  Ever Glaze as I coat almost everything with it nowadays (except for my bread and butter). 









4 comments:

  1. Az őszben az esőt utálom, de a színeit szeretem :) Szép ez a lakk!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. örülök, hogy tetszik, sok ismerősömnek a hideg futkos a hátán a multikróm lakkoktól. Én a szél PLUSZ esőt utálom, ha csak simán pötyög valami, azzal semmi bajom - a ködöt meg kifejezetten szeretem:)

      Delete
  2. Érdekes színe van, én nagyon kedvelem a multikróm lakkokat, mert önmagukban is nagyon látványosak. Viszont erről még nem tudom, hogy kellene-e. Ez is egy olyan szín, hogy élőben kellene látni...mint a legtöbb lakkot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pont ma nézegettem a Nailland akciós lakkjait, ő is bekerült - kicsit elszomorodtam, mert ezek szerint nem nagyon megy, másrészt örülök, hogy aki eddig esetleg hezitált, az most olcsóbban juthat hozzá:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...