Friday, July 24, 2015

Dance Legend - Steel Panther

Mikor elkezdtem nézegetni, hogy a "swatch" mappámban milyen lakkok vannak készként jelölve, rádöbbentem, hogy még ez a kis acélpárduc még ott lapul, bevetésre készen:)

When I checked my "swatched" folder for polishes labelled as ready, I realized this little Steel Panther was still hiding there:)



Alapjáraton rajongok a WOW prism lakkokért - szikrázó holók 2-3 réteges fedéssel, de elég gyorsan száradnak szóval nem macera felkenni egyiket sem. A színválaszték is kedvemre való, és sokáig nem is érdekelt ez a "szimpla" ezüst, de végül úgy éreztem ki kell próbálnom őt is - ebben nagy szerepe volt Anna poszjának, aki alapként használta a top aquarelle lakkokhoz. Kezdeti lelkesedésem ez iránt a lakk iránt lelohasztotta a nagyon nagyon nagyon gyér fedés. Az képeken 4 azaz NÉGY rétegben láthatjátok, és hát a második után nem finomkodtam vele, jó vastagon kentem. Sajnos lehet, hogy elfért volna az az ötödik réteg is, így utólag nézve... Ezzel a teljesítménnyel azonnal átfokoztam a fedőlakkok csoportjába, így viszont már nem teszek neki szemrehányást a rossz fedés miatt. Tagadhatatlan, hogy csodálatosan szikrázik ő is, könnyő felkenni, és elég nagy az üveg, szóval nem sírok, amiért 4 rétegnyit elhasználtam belőle. Újravenném? Ha "top coat" jelzővel látnák el, akkor boldogan! Még jól is nézne ki a top prismatic mellett, aki egy teljesen más holo világot tár fel előttünk - de ezt majd egy külön holo topper összehasonlító posztban részletezem.

Base case scenario is that I adore WOW prism polishes - sparkling holos with 2-3 coat coverage, dry fast so overall easy to use. I like the variety of colors and was not interested in this "simple" silver for a long time, but started to feel drawn to it - due to Anna's post where she used it as a base for the aquarelle tints. My enthusiasm faded away with the 4 coats I had to apply to reach below coverage - and I was really generous after the second one. Seeing the pictures retrospectively, a fifth coat should have been used too. This performance ranked Steel Panther to the "topper" section so I can avoid further complaints to it. I can not deny its  sparkle, great formula, fast drying abilities and fortunately the bottle is big enough so I do not cry over using 4 coats. Would I buy it again? If it was labelled as "top coat" - happily! It would be great next to the top prismatic one who unveils a whole different holo world to us - but this will be discussed in a separate holo topper comparison post.










4 comments:

  1. Lehet később sűrűsödik majd. A színe szép, de én nem igazán szoktam az ilyen ezüstös dolgokat kihasználni, max. nyomdázni, arra meg ez nem jó.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én sem vagyok nagy ezüst párti, önmagában nagyon ritkán viselem. Most sem túl híg ez a lakk, ha ennél sűrűbb lesz, akkor már használhatatlan :(

      Delete
  2. Én direkt top coatnak terveztem használni, de azóta sem sikerült rájönnöm, min mutatna igazán jól. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...