Monday, December 22, 2014

OPI - This Gown Needs a Crown

Sziasztok, 

Borzalom, de Christmas time, Mistletoe and wine megy a fejemben egy hete, szóval ne is számítsatok másra idén, mint piros, ezüst, arany, zöld és csillámos lakkokra.





ILNP Ultrachrome Flakie Neon Rosebud csak kivételesen kapott helyett a blogon. Őszintén Ti tudtatok volna várni vele?? A mai nap főszereplője viszont egy csodás OPI lakk lesz, akit most avatok fel annak ellenére, hogy több mint egy éve vettem. 

Üveg: 15 ml, masszív, kicsit instabilabb, mint szeretném, felirat egyenesen az üvegre nyomva
Kupak: klasszikus OPI forma, de ez a lakk kapott egy kis fóliát is rajta extra információkkal, miszertnt - MISS UNIVERSE, NO TOP COAT és SATIN FINISH. Ennél jobban nem tudták volna kihangsúlyozni, hogy ez a lakk MÁS, de nekem valahogy akkor sem jön be ez a fólia dolog. Csúszik, sokszor ferde és nem professzionális a kinézete. A Liquid Sand lakkok és a Push and Shove is kaptak ilyen "extrát", de már nem egyszer elgondolkodtam rajta, hogy nekiállok kisollóval leoperálni...
Ecset: PRO Wide brush, tömött, kellemesen hajlik, szögletes a vége 
Szín/Finish: ezüst mikro csillámok áttetsző alapban matt finissel - sok márka nevezte el ezt a kombinációt szatén finishnek
Textúra: normál, nem kell vele óvatosan bánni
Fedés: két réteg 
Ár: 2200 Ft
Elérhetőség: sajnos úgy tudom, hogy már sehol sem lehet kapni. Pár nap múlva látogatom a Royal Nails, ha mégis lehet náluk venni, mindenképp  frissítem a posztot. Alternatíva lehet egy sima ezüst lakkra matt fedőlakkal próbálkozni - nem hiszem hogy akkkkora különbség lenne az eredmény közt. 








Szeretitek a szatén finisű lakkokat? Flormar Satin Matte kollekciójából van kedvencetek?

3 comments:

  1. nagyon szép ez az opi!!!!
    nem igazán kedveletem a szetén finishű lakkokat,de valahogy fordult a kocka :) mostanában odáig vagyok értük :)

    ReplyDelete
  2. Nekem kicsit sok lenne 10 körömre, de tényleg szép :)

    ReplyDelete
  3. az aranyat imádom, és nagyon szeretném ha meglenne ezüstben is, de egyszerűen nekem túl sok egy opi üvegnyi, minit meg szerintem nem adtak ki ebből az árnyalatból :( micsoda gondok, mi?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...