Friday, December 19, 2014

ILNP - Neon Rosebud

Sziasztok, 


Egy ideje gyűjtöm és kenem a lakkokat, ezért azt hiszem bátran állíthatom, hogy egyre feljebb tolódik az ingerküszöböm, és mondom ki valamire hangosan, hogy WOW, mi ez a csoda?!?! Mikor megláttam ILNP új lakkjainak a képét eddig csak hallomásból ismert érzés kerített hatalmába: KELL. Nem tudom hogyan, nem tudom mennyiért, de a körmömre akarom kenni, aztán rá egy réteg Seche Vitet és semmi mást nem csinálni egész nap, csak ezt a csodát nézni. Azt hiszem más is azonnal így érezhetett, mert egy napon beül összejött egy rendelésnyi pár lakkfan segítségével:) 


Nyugalom megzavarására alkalmas képekért katt  az "Olvass tovább" gombra!





Majdnem két órán át hezitáltam, hogy hány darabot vegyek. Végül visszafogtam magam, és csak Neon Rosebud-ot rendeltem meg. Persze nagyjából 2 napon belül kiderült, hogy a Naillandnél is lehet majd kapni őket, de abszolút nem bánom a rendelést, mert így előbb eljutott hozzám ez az üvegbe zárt varázslat.

Nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon életben is így fog kinézni ez a lakk, vagy csak halovány mása lesz az oldalon hirdetett csodának Pár napja megérkezett hozzám, két kezem közé foghattam és vééégre felkenegethettem:)!!!!

Üveg: 12 ml, szögletes, kellemesen kerekített csücskökkel és egy kis alappal, ahogy az a fenti képen is látszik, stabil, masszív. A kis cukker szívért odavagyok az üveg alján:):)
Kupak: matt fekete, nem látszik rajta az ujjlenyomat, nem hiszem, hogy nagyon karcolódni fog, kellemes a tapintása, nem csúszik
Ecset: lapos és duci, szögletes véggel, kicsit merevnek tűnhet elsőre, de nem nehéz használni
Szín/Finish: Mikor megláttam a fenti képeket, akkor belezúgtam, mert csajos, csillog, a neve sem hagyott hidegen. Mikor a kezembe vettem a kis dobozt és üveget csak egy erőteljes pinket láttam, de itthon minimális üvegforgatás mellett már sejtettem, hogy azért nem hazudnak azok a képek:) Magenta, pink, sárga, zöld minden van benne pelyhek formájában
Textúra: nem folyós, nem kezelhetetlen 
Fedés:  szerencsére alaposan meg van pakolva pelyhekkel, de most még nem mertem kísérletet tenni arra, hogy alap nélkül próbáljam - majd valamikor Valentin nap környékén accent nail jelöltek közt előkelő helyet foglal el
Ár: 3690 Ft
Elérhetőség: Nailland

Remélem nemsokára megérkezik a Nailland polcaira a teljes kollekció, mert szülinapomra kívánságlistás Luna, Electric Carnival és Succes. És Rapture. Azt hiszem senkit sem fogok korlátozni, legegyszerűbb az lesz, ha csak a kollekció nevét mondom a rokonságnak :) Kedves Nailland, sietségre semmi ok: Március 7-ig türelemmel leszek:)

Nézzétek el nekem a rengeteg képet, egyszerűen hihetetlen, amit ez a lakk művel az üvegben és a körmökön is. Akinek eddig kétségei voltak, remélem eloszlatom őket:).Nem akartam semmivel sem elvonni a figyelmet a kis pelyhekről, ezért fekete és fehér alapot választottam a teszteléshez - úgy éreztem mellettük fogja megmutatni leginkább valódi énjét a rózsabimbó. 1 réteg alap, 1 réteg ILNP és Seche-korona látható a swatchokon.

SUZIE javalata alapján holnap macro és mattított fotók jönnek erről a lakkról:)

















Mikor már azt hittem, nincs az a póz és világítás, ahol egyszerre látni fogom a zöldet, rózsaszínt és aranyat, leültem megírni a posztot, majd elmélázva lenéztem a kezemre. Et Voilá. Csak akkor nem akarta mutogatni a szépségét, mikor a fényképezővel riogattam. El sem tudom mondani, hogy mennyire tetszik felkenve, üvegben, polcon, mindenhol ez a lakk!!!



Ti terveztek venni ILNP lakkokat, ha már a Naillandél is elérhetőek lesznek? Ez az Ultrachrome Flakie dolog bejön Nektek?

9 comments:

  1. Ezeket a lakkokat lehetetlen rendesen, élethűen lefotózni, vagyis nekem vakuval nem ment.
    Az utolsó kép nagyon jó lett, ez a szín nagyon hasonlít az Electric Carnivalra. :)
    Sajnos igen, tervben van, valami kékes-pehelyheset szeretnék még :)

    ReplyDelete
  2. Már 5 ILNP lakkom van, és a szerelem csak mélyült, amikor kezembe vettem az ötödiket, egy ultra chrome flakie-t, a Metropolist... :) Szóval gondolom mondanom sem kell, engem megfogtak ezzel a kollekcióval, nekem is felkerült még pár darab a wishlistemre... Csak a pénztárcám túlélje :)
    Jut eszembe, a posztom végén összeszedem a közös rendelés résztvevőit, beraktalak Téged is. :) http://readmynails.blogspot.hu/2014/12/ilnp-ultra-chrome-flakies-metropolis.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Épp most szedegetem össze én is, h kik azok akik rendeltek és kint a bejegyzésük :)

      Delete
  3. Hú, gyönyörű! Én a Naillandnál rendeltem elő az Electric Carnival-ra, már alig várom miatta a januárt! :-) Csodás, és a neve is! Fel sem tűnt! A Rapture-n én is gondolkozom!

    ReplyDelete
  4. Ó, istenem... a képeidet látva felnéztem a Nailland oldalára és meglestem a többit is - sajnos nem volt túl elrettentő az áruk, így tuti fogok előrendelni én is valami szépséget tőlük. Valami lilásban gondolkodom.

    ReplyDelete
  5. Hű, tényleg szép, mindig van valami újdonság. Így vagyok én is, hogy már tényleg csak a nagyon különleges lakkok fognak meg.

    ReplyDelete
  6. Nagyon szép, jó képeket csináltál szerintem! :) Ebből a kollekcióból én a Lunát és Phoenixet rendeltem meg, majd az ünnepek alatt tervezem befotózni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon várom a képeidet! Lunát majdnem én is megrendeltem:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...