Monday, December 1, 2014

Egy kis személyes - Winter is coming

Sziasztok, 

Sajnos a kihívás manikűrjeivel le vagyok maradva, aminek legfőbb oka körmeim csutkasága. Hogy addig se legyetek poszt nélkül, következzék pár "természetfotó" a környékről sok sok jéggel! Most már senki sem mondhatja, hogy nincs itt a tél :)

Mindenekelőtt "Polcmacska", aki 3 napja fedezte fel, hogy arrébb tud mindent pakolni, ha be akar feküdni egy kicsit valahova. Azóta nincs megállás...



Reggel: 








Ami reggel csodálatos volt, az este is hihetetlenné vált...Mikor hazafelé jöttem, már rendőrökkel és katasztrófavédelmisekkel volt tele minden:

- Hova-hova kisasszony?!?
- Haza szeretnék menni...
- Csak saját felelősségre és kerülje a fákat.

Szerencsére elég könnyű volt kerülni a fákat, alig van méterenként 2... Egy részen térdig jártam a lehullott fa, levél és jégtörmelékben. Az utcánkban teli volt minden letört ágakkal, és mióta hazaértem 10 percenként reccsen egy fa vagy bokor:( Egyik fa a kertben karnyújtásnyira dőlt ki a hálószoba ablakunk irányába, de szerencsére nem tört be. Egyszerre félelmetes, hangulatos, borzongató de mindenek felett nagyon téli hangulatot teremtett ez az ónos eső pár nap alatt.

Esti képek:





7 comments:

  1. Huh, azért a reggeli képek jobban tetszenek ;) Bár ez nyilvánvaló :D Elég kemény ahogy le van esve az egész ág...

    ReplyDelete
  2. Milyen csodás a befagyott csipkebogyó! :)
    De az esti képek... borzasztó!

    ReplyDelete
  3. Nagyon hangulatos képek! Simogatnivalóan édes ez a kismakka! :)

    ReplyDelete
  4. Hű, micsoda jégréteg! Nálunk szerencsére csak sima eső esett, de az egész nap.

    ReplyDelete
  5. De durva, merre laksz? A cica aranyos, a többi meg szép-szép, de azért elég meredek megélni. Nálunk hétfőn esett sok eső, tegnap kevesebb, de alapból ilyen szitálás van napok óta.

    ReplyDelete
  6. Hova-hova, Kisasszony :-D Ez mekkora jó :-D Nekem a Polcmacska a kedvencem, kérlek, add át neki üdvözletemet egy simi formájában :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...