Tuesday, December 9, 2014

Dance Legend - Wazowski

Sziasztok, 


Párommal viccesen megbeszéltük, hogy a megjelenéstől a vételig 1 év telt A Enlgland lakkokat tekintve, piCture pOlish-t nagyjából fél évvel a Magyar debütálást követve vettem (ahh Bette és Eyre:)). Ezt a logikát követve legalább 3 hónap lesz, mire Dance Legend lakk lesz a birtokomban. 


Mint azt már tapasztaltuk, a logika és a lakkimádat csak néha keverednek egy szobába - ahogy megjelentek a DL lakkok már futottunk is az Árkádba. Mindenkit alaposan megnéztünk, egy Comet Tail jött haza Mikulásos ajándékként. Tegnap viszont ismét Nailland felé kellett keverednem és besöpörtem az egész Chameleon kollekciót  Sulley kivételével (aki már elfogyott), illetve a High Hope is beugrott a kis kaméleonok közé.

Nagyon nagyon szeretem a kicsit furi de inkább szép lakkokat - elsőkörben Wazowskit kentem fel. Huh, hát a valóságban minimum 4 színe jön ki a körmeimen, a képek nem akarják visszaadni... arany, zöld, türkiz és kék. Nekem nem kell más a következő pár napban a manikűr-boldogsághoz. Remélem nem kopik majd gyorsan, mert először érzem azt egy lakknál, hogy minimum egy hétig akarom hordani. Felkenni nagyon jól lehetett és a minimális csíkozás életben szerencsére nem olyan szembetűnő, mint az alábbi fotókon. 

Felhasznált lakkok:
Orly Bonder
Lovely fekete
Dance Legend Wazowski
Seche Vite

A mai poszt főszereplőjét a Naillandnél tudjátok megvenni (ha van még) 2290 Ft-ért.










Nektek tetszenek a multikróm lakkok? Mennyire ragadott el Titeket a Dance Legend világa?

4 comments:

  1. Sajnos a kép nem adja vissza a 4 színt, de más bloggerinánál sem tetszett ez a lakk. Az összes többi viszont igen, remek kollekció! Ketten mentetek lakkot vadászni? :)

    ReplyDelete
  2. Igen:) kis shopping túra, és a Nailland valahogy mindig tbaesik

    ReplyDelete
  3. Nekem még csak a Roz van meg a külföldi rendelésből, de van egy olyan érzésem, hogy nekem is meglesz a többi is, előbb, vagy utóbb! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. inkább előbb :):):)! Sajnos ma fényképeztem be mindenkit, és Boo ecsete használhatatlanul deformált... remélem kicserélik.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...