Monday, September 22, 2014

Top 10 nail polish - OPI

Sziasztok,

Újabb top 10-es villámposzt, most a kedvenc OPI lakkjaimmal:


Ismét bal alsó sarokból indulva az óra járása szerint:
Ski teal we drop - imádom a teal és türkiz lakkokat, jó eséllyel minden márka top 10ben szerepelni fog valami ilyesmi legalább egyszer :) nagyon szép one coater, jól lehet vele nyomdázni és emiatt a kép miatt szerettem bele: http://www.pinterest.com/pin/66709638200054113/
You're such a Budapest - lilás-kékes lakk, sajnos nem a legjobb fedéssel  - 1 vékony 2 normál - de a név és a szín miatt bekerült a top 10-be
My Vampire is Buff  - kedvelt alapom nyomdázáshoz. 2 rétegben fed, nem csíkoz (vészesen)
Alpine Snow - jelenleg vetekszik nálam Models Own White Lightjával a legjobb fehérért
My very first Knockwurst - TÖKÉLETES NUDE LAKKOM!!!!! minden "nyár" típusú csajnak meleg szívvel ajánlom. egy vastagabb vagy két vékony rétegben fed, matt fedőlakkal vagy fényessel is iszonyat jól néz ki.
Solitaire - egyike volt az első liquid sand lakkjaimnak, régi kedvencem, még backup üveget is vettem belőle... ITT megnézhetitek:)
Pirouette my whistle - elsőre talán nem tűnik valami ütősnek, de annak, aki szereti a visszafogott, de mégis kicsit csillogós dolgokat, annak tetszeni fog. ITT megnézhetitek :)
Designer de better - ahányszor csak ránézek, mindig új dimenzióját fedezem fel... nem hétköznapi darab. Teljes manikűrnek még nem hordtam, csak díszítettem vele vagy accent nailnek kentem fel
Russian Navy - első ránézésre csak egy sima sötétkék lakknak tűnhet, de sokkal több ez annál... Van benne mindenféle microshimmer, amitől hihetetlen mélysége van felkenve. Párom egyik kedvence :)
Tiffany Case -  egy nap alatt vagy 15 húúú meg haaaa deszééépet kaptam az ismerőseimtől, mikor viseltem, és nagyon meg voltam elégedve a tartóssággal is. Kevés lakkok egyike, amit 4 napig elviseltem magamon, ez idő alatt szinte semmit sem kopott - se tipwear, se lepattogás és a felület érdessége is olyan maradt, mint első nap volt. Egyetlen hátránya, hogy ez a csodás szín ragaszkodó típus, könnyek közt kellett megválnom tőle egy rolni vattakorong és fél liter aceton segítségével. ITT megnézhetitek :)

Nektek megvan valamelyik lakk a fentiek közül? Mik a kedvenceitek?






2 comments:

  1. Alpine snow nekem is nagy kedvencem.
    a My very first...is megvan,azt is nagyon kedvelem,amikor nude hangulatban vagyok.
    Nekem a the best Opi a Japanese rose garden,a neve miatt is a színe egyszerűen tökéletes nekem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rákerestem - nagyon szép lakk. Elég sok rózsaszínem van, nem kéne még több után csorgatni a nyálam...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...