Monday, March 10, 2014

Moyra - holo álom kékben

Sziasztok, 

Itt volt ez a csodás napfényes hétvége, ami holo lakkért kiáltott:


Én is beálltam a sorba, megvettem Moyra egész holo kollekcióját, kivéve az ezüstöt, mert hát ezüst holo lakkom már van kettő (teljes poszt itt).

Természetesen először a kéket KELLETT kipróbálnom:)!

Ecset: kellemesen használható
Üveg: szokásos Moyra, kicsit ingatagabb, mint szeretném
Textúra: sűrű lakk a képeken is látszik. Esze ágában sem volt lecseppenni, pedig esküszöm sok lakkot vettem fel az ecsettel és jó ideig vártam...
Fedés: Nagyon tetszett egy rétegben is, szerintem legközelebb ki fogom próbálni fehér vagy nude alapra. Ultra holo hatáshoz természetesen két réteg kell. A képeket 2 vékony réteg van, fedőlakk nélkül.
Szín: csodás világoskék holo
Ár/érték: 690 Ft/12 ml 

FONTOS: lakkösszegzéshez nem szoktam tartósságról írni, mert max 2-3 napig szoktam egy manikűrt viselni, azt meg bármi simán kibírja Seche Vite-tel. Ennél a lakknál azonban MUSZÁJ megemlítenem, hogy kritikán aluli a teljesítmény... Értsd ezt úgy, hogy felkentem, alaposan megszáradt, összehajtogattam pár ruhát a szárítóról, és már elkezdett kopni a körömvégeken. KOPNI!! nem lepattogni, vagy megsérülni... na erre azért kicsit kiakadtam, kijavítottam a kopásokat, és mentem is rá seche vite-tel de sürgősen. Először úgy tűnhet, hogy a top coat miatt elveszíti holoságát az ilyesmi lakk, de ez csak átmeneti szerencsére. 5 perc után újra teljes (és kicsit megerősített) pompájában szikrázik! 

Ennek ellenére már most azon agyalok, hogy hány back-up üveget és melyik színekből fogok venni:)! Csodásak, különlegesek, és Seche Vite-tel jól bírják. Alapnak Orly Bondert használtam. Most van fent a lakk 24 órája és még tökéletes. 








Ti melyik színnel próbálkoztatok először? Milyen fedőlakkot használtatok és mik a tapasztalataitok?

3 comments:

  1. én sv fedőlakkot holora nem használok. általában nfu-oh fedőlakkot..azzal sokáig bírják a holok:)

    ReplyDelete
  2. Nekem is tökre megkopott másnapra a lila és a rózsaszín. :/ Azt hittem a gél lakk alap a baja, de akkor nem. Ennek ellére imádom őket. :D

    ReplyDelete
  3. Nekem SV fedővel 3 napig bírta, csak utána kezdett pattogni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...