Saturday, March 1, 2014

Nail art challenge - 4. Rák/Cancer

Sziasztok,

elérkezett a Rák manikűr ideje:
Szokásos háttérinfó:Amiket használtam:


Opi Alpine Snow- róla nem készült külön fotó, életem legjobb fehér lakkja, itt két rétegben láthatjátok:


H&M Deep Deep WaterManhattan 2


Lovely Mirror Nails 2A végeredmény nagyon nagyon nem így akart kinézni. Bundle Monster stamping plate-ek közöl kinéztem egy hullámmintásat, amit kedves párom is jóváhagyott - mivel rák, szerettem volna maximálisan kedvében járni ezzel a manikűrrel. Szépen felkentek az alapot, hagytam megszáradni. Átmenetes pecsételt manikűrt szerettem volna csinálni, mint a bikánál. A pecsételés részét ki is próbáltam előre egy papíron, ahol tökéletesen működött. Aztán jöttek a körmök:
kisujj: hát kicsit béna lett, de talán a gyűrűs jobb lesz...
gyűrűs: túl sokat piszmogtam, csak a minta fele ment át...
középső: na ez meg ferde lett..
Mutatóujjnál már nem volt mit vesztenem... tudtam, hogy úgyis le kell mosnom az egészet.
Ekkor még mindig ragaszkodtam a nyomdázáshoz, csak másik, hasonló mintát választottam, és nem az essence, hanem az eredeti konad kis gumis nyomdát vettem elő. A végeredmény itt is katasztrofális lett...

Végső elkeseredésemben inkább kipróbáltam hát a saran wrap techinkát, gondoltam azt nem lehet annyira elszúrni. Tévedtem.
Nézzétek el nekem ezt a hendikeppes, foltos és nem túl dekoratív manikűrt. Leginkább azt sajnálom, hogy párom miatt nagyon szépet szerettem volna alkotni, és csak erre voltam képes... Kérdést most inkább fel sem teszek, csak egy képet erről a furcsa valamiről a körmeimen:)

Kicsit olyan lett, mint az "érdekes arcú lány": néhol találok benne valami szépet, de az összhatás valahogy mégsem az igazi...

Ilyesmi lehet egy alaposan bealgásodott kis kerti tó :)5 comments:

  1. Örülök, hogy legalább Nektek tetszik! Párom is azt mondta egész jó lett, úgyhogy nem ostorozom magam tovább :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...