Thursday, August 6, 2015

F.U.N. Lacquer - Unconditional Love H

Már csak 2 őszies befotózott lakk lapul a gépemen, utána újra jönnek a nyári színek:)




Valami titokzatos oknál fogva nem sikerül normális képeket készíteni a F.U.N Lacquer körömlakkokról, főleg mikor még csak az üvegben lapítanak... Erre az darabra is nagyjából másfél órám ment rá és 103 kép közül választottam ki, amik a posztba kerültek, de nem vagyok teljesen elégedett. Életben sokkal szebb, szikrázóbb és varázslatosabb az Unconditional Love mint a fotókon. Az alapszín valahol ILNP Nostalgia és Masquerade közt van, barnás, lilás és rózsaszínes is - eléggé megfoghatatlan. Ebből megyünk át az aranyon keresztül a zöldbe, amihiez nem kell vadászat, eléggé "erős" a multikróm hatás. A régebbi F.U.N "H" lakkokban iszonyat mennyiségű arany holo van, és emiatt talán sokan visszariadtak már tőlük. Sokkal könnyebben viselhetőek, mint amire számítottam és egy percig sem éreztem túl soknak őket, vagy gondoltam arra, hogy egy sima krém finisű lakkot kellett volna felkennem. Ez magyarázható némi ingerküszöb-emlekedéssel, de azzal is, hogy kedves főnökasszonyom is egyre bevállalósabb lakkokat visel, így bártabban ki merek mozdulni hétköznap is a francia-nude-krém lakkok fogságából. 

For some mysterious reason I have a really hard time capturing F.U.N Lacquer polishes  - especially when they are still in the bottle. This one took me about one and a half hours and 103 pictures and I am still not satisfied with the pictures I finally choose for this post. In real life Unconditional Love is more beautiful, sparkling and magical than below. The base color is somewhere between ILNP Masquerade and Nostalgia, brownish, purple and rose - and hard to define. From this it shifts through gold to green and we do not have to hunt for it, the multichrome effect of this polish is quite strong. The first "H" F.U.N Lacquers have a ton of gold holographic glitter in them and maybe this is the reason I heard so many people avoided them. I did not have a "too much" feeling even for a second while I was wearing this one, and I was not thinking I should have picked a simple creme instead. This might be explained with my elevated "threshold" or even with my boss, who started to wear colorful polishes . I am not afraid to break out from the regular office nude-french-creme prison anymore! 











2 comments:

  1. Ez tényleg őszi! Jó neked, hogy a főnök sem szól a feltűnő lakkért :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hosszú volt az út, de szerencsére ide is eljutottunk:) Kicsit unalmas volt 7 napból 5 úgy, hogy egyébként imádok a csillámos, holó, kék és zöld lakkokat :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...