Saturday, June 6, 2015

ILNP - Summer Stargazing

Alig várom a nyáresti csillagnézéseket:):)


Scroll down for English:)

Elég sok lakk témába vág (pp Midnite Meteor, F.U.N Starry Night of the summer, DL Night Ranger)  és bár nem tudnék kedvencet választani, inkább azzal a darabbal kezdem, aki a poszt megjelenésekor készleten van a Naillandnél és valamivel olcsóbb is, mint a többi. Tudom, hogy a drága ketegóriába közé tartozik így is, de ígérem nem leszek lakk-sznob és nemsokára jönnek a olcsó és középárkategóriás lakkok. Ezt a darabot már láthattátok a sötétkék holo összehasonlításban, de ott csak egy minit szerepelt és nem tértem ki minden tulajdonságára. 

Üveg: 12 ml, stabil, szögletes darab lekerekített szélekkel. Az alján imádom a kis szívecskés matricát a lakk nevével és színével nyomtatva, illetve hogy magán az üvegen csak annyi szerepen "ILNP".
Kupak: nagyon szeretem, hasonlít a pp lakkokéra - fekete gumiszerű műanyag
Ecset: tömött, lapos, kicsit keményebb fajta, egyenesre igazított véggel.
Szín/finish: ez a rész itt egy nagyon nagy WOW-t érdemel. Igazi kirélykék, kicsit sem zöldes vagy lilás. Telis tele van holo mikrocsillámokkal és van benne egy fajta bijou-beütés nagyon apró kék és lila csillámokkal. Ezek az üvegben jobban látszanak, felkenve inkább csak azt lehet észrevenni, hogy eszméletlen kék és holo.
Textúra: tökéletes
Fedés: az egyetlen negatívum ez a pont. Nekem sajnos három réteg kellett belőle, de minden egyes réteg felkenése közben csak nézegettem, hogy milyen csodás és hogy terül és jaj de kék. Ha nem vagy kék-függő, lehet, hogy emiatt annyira nem szimpi a lakk, de nekem még ezzel a három rétegben fedéssel is a favoritok közt marad. 
Ár/elérhetőség: Nailland 3290 Ft, ILNP $10




Many polishes come to my mind about starts and summer - pp Midnite Meteor, F.U.N Starry Night of the summer, DL Night Ranger - but today I would like to show you the one which is on stock at Nailland Hungary and slightly cheaper than the others. I know it is still an "expensive" polish, but I promise I will soon bring some low and middle prince range beauties soon.  You might have been seen this one in my dark blue holo comparison, but I did not provide the detailed description.

Bottle: 12 ml, stable, square with rounded edges. I adore the small heart sticker with the name and in the colour of the polish, and the fact the the bottle has only "ILNP" printed on the front. 
Cap: I like it a lot! Black rubber-like plastic which resembles to the famous pp cap
Brush: thick, flat, little bit harder than I expected
Colour/finish: this part deserves a huge WOW. True royal blue without the slightest hint of purple or green. Packed with holo particles, blue and purple microshimmer which gives a vibrant and bijou-holo like finish. This is more visible when the polish is in the bottle, but not really significant once it is on your nails.
Texture: perfect
Coverage: the only weak spot. I unfortunately needed 3 coats to reach perfect coverage, but while applying the polish I was wondering how beautiful and blue it was and how it evened out on the nails. Those of you who has no blue-addition might not be happy  with it, but I still count this polish in my favorites. 
Price/availability: Nailland 3290 Ft, ILNP $10 + shipping










3 comments:

  1. Ezzel a színnel még rendelkezem, de most már biztos vagyok benne, hogy kell! Az elsp üvegről készült képen gyönyörűen fest! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kívnacsi leszek az ultra holo "tesójára", szerintem érdemes megvárni ILNP nyári kollekcióját (http://www.chrissyai.com/2015/06/ilnp-ultra-holo-collection.html) ! Jó lenne valahol majd egy összehasonlítást olvasni, mert nekem ez a két lakk ( Summer Stargazing és Honor roll) elég hasonlónak tűnik... Persze az sokkal "holóbb", szóval azért még nem mondanám, hogy abszolút esélytelen a wishlistemre:)

      Delete
  2. Tényleg szép, ha fény éri, de most annyira nem vagyok a sötétkékre rákattanva.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...