Friday, June 12, 2015

Dupe Vadász - Light Purple-Rose holo

Mivel elég sok holo lakkom gyűlt össze, ezt a 3 darabot a lilás beütés miatt külön választottam a sima rózsaszínektől. 



Az alábbi lakkok abszolút nem nevezhetőek dupeoknak, ez elsőre is látszik. Holó szempontból egyértelműen Halo-grapgic (mutató- és gyűrűs ujj) a nyerő, Fashion addict (középsőujj) nagyon visszafogott holo, egy konzervatívabb munkahelyre is el tudom képzeni , Gravity (kisujjon) talán a leglilásabbA szín és a holo preferenciákat mindenki el tudja dönteni a képek alapján, viszont a lakkok állaga, tartóssága és ára nem látszik a képeken. Ha csak erre a 3 lakkra gondolok, sajnos az "olcsó húsnak híg a leve" jut eszembe. Persze iszonyatosan örült mindeki, mikor Moyra egy egész kollekciónyi holo lakkal lepett meg minket, sajnos az én örömöm első használat után kicsit megkopott. Szó szerint. Másfél óra alatt már láthatóan kopott a kék holójuk a körömvégeken. Ezt érdemes figyelembe venni, mielőtt az ember választ, nehogy kellemetlen meglepetés érje. Elég a dumámból, nézzük a színeket!

Miket szeretnétek még összehasonlító posztban látni? Lassan eljutok a holo lakkjaim végéhez, és szerenték  hasznos posztokat hozni:)

Below polishes are obvioulsy not dupes. From "holoness" perspective Halo-grapchic (on index and ring finger) is the winner, Fashin addict is a subtle holo which can be perfect fit for a conservative work environment and Gravity has more purple undertones than the other two. You can easily define your holo and colour preferences based on the pictures, but the texture, durability and price is invisible. If I only think about these 3 polishes to compare, "If you buy cheaply you pay dearly" come into my mind. Everyone was extatic when Moyra released their holo collection, but my happiness wore off shorty. I mean really. I did may manicure and one and one and a half hours later I had tipwear on my nails. This needs to be considered before you buy a polish to avoid surprises. Enough talk - let's see the colors!

What else do you want to see in comparison posts? Slowly I reach the end of my holo polishes and want to bring useful posts:)





3 comments:

  1. Hát ezek tényleg nem dupe lakkok. Nekem a Moyra lilája van meg, nagyon szépen csillog. Ha még egy lila holot szeretnék mondani, akkor a Rival de Loop lila holo lakkja is van, de az is egy 4. szín lenne, hiszen jóval sötétebb, mint a Moyra. :)

    ReplyDelete
  2. Igen, a RdL nekem már a "teljesen" lila kategória, ő másokhoz lesz hasonlítva nemsoká (CC Eternal Beauty és Catrice Dirty Berry).

    ReplyDelete
  3. Nekem a konzervatív holo jön be innen legjobban, a Moyra megvan, de a Her rose adagio mellé azt hiszem, már nem veszek hasonló lakkot.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...