Monday, May 18, 2015

piCture pOlish - hercynia

Üvegbe zárt tavasz - Spring in a bottle :)
Amint ez a kollekció megérkezett, hercyniára azonnal lecsaptam! Imádom a zöldeket és hogy még bijou holo is csak hab a tortán... Semmi hasonló darabom sincs, ez ITT is tökéletesen látszik. Ilyesmi árnyalatom még krém vagy glitter finisben sincs, ha valaki megszán és ajánl kommentben, azt örök hálám üldözi majd. Persze bármi is tetszik meg, még 3 és fél hónap van hátra a lakkstoppból, amit nem tervezek feladni, a pár nappal ezelőtti kilengés ellenére (a nyomdalakk nem is igazi lakk, nem?) Ha már tavasz van, akkor pedig nincs mese, virágok kellenek. Az ördög Pradát visel óta persze ezt nem tudok a tavaszra gondolni, csak Mirandát hallva:  Virágok? Tavasszal? Milyen eredeti... Akárki akármit is mondjon, és akkor is előveszem ilyenkor az összes virágos ruhámat, kiegészítőmet, írószereimet és ezerrel élvezem velük az évnek ezt évszakot! Néha már úgyérzem belefulladok a pasztellbe és a virágmintába, de nem bánom mert pár hét után úgyis jön a neon lakkok időszaka.

Right after this collection arrived I got my paws on hercynia. I adore greens, and the fact that this one is bijou holo is just icing on the cake. I have nothing like this polish (can be seen HERE). This exact shade is missing even from my creme or glitter polishes section. I would be really grateful if you could recommend some similar greens. Of course even if I like something you list I still am on a no-boy for another 3 and a half months - despite of my shameful deviation the other day (stamping polish is not even real polish, right?). If we talk about spring we are in desperate need of flowers. Since Devil wears Prada I can not think spring without Miranda in my head: Florals? For spring? Groundbreaking... You can say anything I am still reaching for my floral clothes, accessories, use my cute floral stationary and enjoy this season with them. Sometimes I feel like drowning under them but I don't care since neons are taking the stage in a few days.









5 comments:

  1. Egyáltalán nem rajongok a zöld színért, ehhez képest ebből a kollekcióból már az Enchanting és az Escapades is megvan. A Hercynia nagyon nem az én világom, de rajtad igazán jól mutat! :)
    Nekem most az Enchanting van a körmeimen (amiről egyébként első körben szintén azt hittem, hogy nem illik hozzám), és most meghoztad a kedvem egy kis virágos nyomdamintához (bár bevallom, önmagában is imádom)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Az enchantingra azóta ácsingózom, mióta megjelent, de valahogy a kosárból kiszorult eddig...

      Delete
  2. A filmet nem láttam, a zöldet imádom, a virágokat is, nemcsak tavasszal, hanem egész évben :)
    Ez a szín csodálatos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ó pedig ez a film... Annak ellenére, hogy kis limonádénak tűnik van mondanivalója:)

      Delete
  3. Emlékszem a filmre :)
    Ez a szín gyönyörű, pont elég rá annyi minta, hogy kiemelje a lakk szépségét.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...