Saturday, May 2, 2015

F.U.N Lacquer - Burnin' Up H

Ezt a lakkot valószínűleg nem vettem volna meg teljes áron, de a Naillandes akciónak nem tudtam ellenállni:) 



Kedd óta lakkstop van, előreláthatólag 3-4 hónapig. Ezalatt az idő alatt igyekszem sok sok már meglévő lakkot mutatni nektek és próbálom elkerülni a Nailland standját, Hypnotic Polish, llarowe és egyéb nagggyon csábító webshopokat. Remélem azért nem fogjátok unni a "régebbi" lakkok képeit és a velük készült manikűröket. 

Üveg: 12 ml, de valamiért kicsit kisebbnek érződik. Szögletes, stabil, a popsiján cuki matricával, amin a lakk nevét és a kollekciót olvashatjuk. Kis fekete dobozban érkezik a lakk, aminek a szélén egy kis segítség is van, hogyan tarthatjuk a lakkot minél tovább jó állapotban. Nem nagy titok (de talán valakinek mégis új) hogy ha az üveg nyakát tisztán tartjuk, akkor rendesen tud  záródni és sokkal lassabban sűrűsödik be a lakk.  
Kupak: Fekete fényes műanyag
Ecset: Lapos, egyenes véggel
Szín/Finish: neve alapján ez a lakk akár még nyári is lehetne, de a színvilág nekem minden kétséget kizáróan őszi. Azért szín"világ" mert ez a lakk is multikróm, mint mostanában szinte minden, amit a körmeimre kenek:) Valahol a bordó/burgundi környékén indul, megy át barnába, aranyba és onnan zöldbe. Nem hétköznapi darab, és tudom, hogy sokaknak inkább az "érdekes" kategóriába esik, de aki hozzám hasonlóan szereti a meghökkentő színjátszást, annak meleg szívvel tudom ajánlani. Persze tele van arany holo glitterrel, ha a multikróm nem lenne elég:)
Textúra: sűrűbb a szokásosnál, de nem kezelhetetnelül
Fedés: 2 rétegben 
Ár/Elérhetőség: Nailland (a bejegyzés megjelenésekor épp akciós, 4490 Ft helyett 3190 Ft) vagy F.U.N Lacquer $12, Hypnotic Polish EUR 14.9


I am on a no-buy starting from this Tuesday for 3-4 months. During this period I will do my best to show you tons of polishes I already have, avoid Nailland, Hypnotic Polish, llarowe and other temping webshops. I hope you will not be bored by swatches, reviews and nail arts done with "older" goodies. 

Bottle: 12 ml, but somehow feels smaller... Square, stable and has a cute label on the bottom with the name and collection of the polish. The bottle comes in a small black box with some useful instruction on the: to keep your enamel fresh as long as possible, keep the neck of the bottle clean. This was you will be able to close it tight and will thicken slower.
Cap: Shiny black plastic
Brush: Flat with square end
Colour/Finish: based on its name, this could easily be a summer polish, but based on the colourS show me autumn. Colour"S" because this one is a gorgeous multichrome polish, like everything else I tend to wear now days. It goes from burgundy to brown, gold and then green. This is not an ordinary selection of colours, and I feel that many of you would rather say "interesting" than beautiful, but those who adore this stunning rainbow would adore this gem. And of course it has tons of gold holographic glitter, if multichrome is just not enough.
Texture: thicker than many of others, but nothing I could not handle
Coverage: 2 coats
Price/Availability: Nailland (on sale, 3190HUF instead of 4490 HUF, they ship to Europe:) ), F.U.N Lacquer $12, Hypnotic Polish EUR 14.9 








2 comments:

  1. Hű de szép, nagyon őszi szerintem is, de igazán kell hozzá a napsütés, hogy látszódjon a szépsége!
    Most én is gondban vagyok a lakkokkal, mert bátran vettem és költöttem sokat lakkokra az utóbbi időben, mert ez a munkahely megengedte (na jó, nem a feketét meg hasonlókat), de ez a munka véges és a következő nem tudom mikor lesz vagy lesz-e, egyáltalán viselhetek-e pl. kék lakkot, szóval egyelőre én is stopot tartok.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...