Saturday, April 4, 2015

ILNP - Music Box

A szeles, esős havas idő után mára végre igazi tavaszi napsütést ígérnek - ezért lakkok terén kicsit világosabb vizekre eveztem:)



Mikor megjelent itthon is az ILNP márka, alig tudtam eldönteni, hogy miket vegyek meg elsőként. Engem valamiért elkerült a Black Orchid és Fall Semerter láz, és a világosabb lakkokat céloztam meg a Naillandnél. Azóta ezt a lakkot többször is viseltem, de a körmeim és/vagy a bőröm nem voltak fotóképes állapotban. Most, hogy felturbóztam magam vitaminokkal, eszem minden nap gyümölcsöt/zöldséget és naponta többször bekenem a kezeimet láthatóan javult a helyzet! Mostanában nagyon bejönnek a chevron minták, ezért a mai lakkozást is Moyou Fashionista 05 lemezének egyik mintájával dobtam fel. Lehet, hogy jobban tettem volna, ha sima fekete lakkot választok a mintához, de annyira jó ötletnek tűnt Color Club Beyondja... Nem volt rossz nyomdázni vele, de nem lett olyan kontrasztos az eredmény, mint szerettem volna.

Üveg: 12 ml, szögletes enyhén kerekített csücskökkel. Egy nagyon cuki kerek matricán láthatjuk a lakk nevét és színeit, ezt imádom az ILNP lakkokban:)
Kupak: Gumiszerű fekete műanyag, nagyon kellemesen és pontosan lehet vele navigálni.
Ecset: Egyik kedvencem - lapos, tömött, puha egyenesre igazított véggel. 

Szín/finish: Ez a szín szerintem igazi jolly joker! Télen a jeges manikűrökhöz passzol, tavasszal azonnal lehet kenni mert hát holo és cuki világos türkiz, nyáron meg minden kétséget kizáróan nagyon jól mutat majd a lebarnult bőrhöz. Egyedül talán őszi manikűrökbe nem tudnám illeszteni, de azért 9 hónap hordhatóság nem rossza arány. Ha erre a lakkra nézek először a színt látom, és csak utána ébredek rá, hogy valami kis holo is van benne. Aki szereti a zöldbe hajló türkizt, annak nagyon tudom ajánlani:)
Textúra: nagyon kellemes 
Fedés: 2 rétegben látható a lenti képeken (1 vékony és egy vastagabb)

Ár/Elérhetőség: Nailland 2990 Ft vagy INLP $10










5 comments:

  1. Kellemes szín, nekem minta sem kellene rá, nagyon szép magában is!

    ReplyDelete
  2. Olyan szép ez a szín, de félek megrendelni, mert hozzám nem passzolna. Így csak másokon nézegetem :)

    ReplyDelete
  3. Ez a lakk már a kezdetek óta kísért engem, de nem tudom eldönteni, hogy megvegyem-e... A minta amúgy pont azért tetszik rajta, mert nem annyira sötét, és így nem nyomja el annyira a lakkot. Őszi manikűrbe én sem tudom elképzelni, legfeljebb a jeges ég megtestesítőjeként, aláhulló sárga és barna falevelekkel :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nem nagyon szoktam ilyet csinálni, de lehet, hogy lebeszéllek róla. Valahogy a Te színeidhez nehezen tudom elképzelni... Inkább Colour Alike pasztell holóit vagy Princetont.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...