Wednesday, January 21, 2015

piCture pOlish - fool's gold

Sziasztok,

Elérkezettnek véltem az időt, hogy újra megmutassam mi is van a körmeimen:)




Ahogy azt egy legutóbb mémbe is szerkesztettem, december eleje óta háromszor törtek le a körmeim. Mindhárom alkalommal saját hibámból: kapkodtam, nem figyeltem, vagy épp jegesen átfagyott kézzel nyúltam valami után, és persze ennek meg is lett az eredménye. A természet gonosz játéka - bár hivatalosan jobbkezes vagyok - mindezt a bal kezemmel műveltem... Legutóbbi fekete nap január 11 volt, akkor már szinte röhögtem csak magamon, hogy ennyire béna nem lehetek. Kihasználva, hogy rövid a köröm, azaz kevesebb lakkot fogyasztok el egy manikűrre naponta kentem fel valamit, amit eddig nem próbáltam. Terítékre került PP Hercynia (aki szerencsére nem fog:)), Colour Alike kék holója, Rival de Loop rózsaszín holója, és még egy csomó minden, nem is tartottam számon:). Végül tegnap előtt este elérkezett az idő: elfogytak a régi befotózott lakkos képek, és már a körmeim hossza/rövidsége is kezdett alakulni, hogy egy új kiválasztottat már 3 napig viseljek és poszt is készüljön róla. Sokáig agyaltam, hogy mit kenjek fel, aztán belém hasított, hogy Sammy, aki szerintem a legcsodásabb manikűröket készíti és rövid körmei vannak - kollaborált egyet piCture pOlishékkal!!! Ha valami, akkor az ő általa megálmodott lakk tuti nyerő lesz rövidebb körmökre is:) Így hát elővettem a januárban vett/kapott/cserélt lakkok zacsiját és előhalásztam ŐT, felkentem, fotóztam! Orly Won't Chip fedőlakkot kentem, betonra száradt és 2 napja bírja a strapát minimális körömvég-területi kopással.

Üveg: 11 ml, szögletes, lapos, nagyon szeretem! A fontos infók matricán vannak, de szépen, egyenesen és bubimentesen felrakva.
Kupak: Kicsit gumiszerű fekete matt műanyag - az egyik kedvencem
Ecset: lapos, tömött, kellemesen puha szögletes, de enyhén kerekített véggel
Szín/Finish: csodás crelly kék alapban pici holo pelyhek, hex/majdnem kerek arany csillámok és leheletnyi arany shimmer. Varázslatos:)
Fedés: 2 rétegben láthatjátok az alábbi képeken
Ár/ elérhetőség: 3490 Ft, Nailland









Van jól bevált "rövid köröm" lakkotok? Melyik collaboration kreáció a kedvencetek?




13 comments:

  1. annnnyira tetszik ez a lakk :) szerintem ne tántorítson el, ha rövidek a körmeid :) a legtöbb lakk úgy is mutat :) nekem is folyton letörnek :S
    most látom, hogy jobb oldalt kinn vagyok a listádon :) tisztára meghatódtam, még sosem láttam a blogom más bloglistáján :) köszönöm! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ez már a "hosszú" állapota a rövidségnek, 2-3 mm mínuszt képzelj oda... Hogy a viharba ne lennél a listán:) ?!

      Delete
  2. Nekem is ő az egyik kedvencem, főleg nyárra! És pont azt imádom az ilyenekben, hogy csak feldobom és rövid körmökön, minta és mindenféle hacacáré nélkül is csodásan mutat! :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hát igen, hacacáré most azt hiszem nem is fért volna a körmeimre :P

      Delete
  3. Tipikusan az a lakk, ami nagyon tetszik, de ha felkenném, valószínűleg nagyon nem állna jól :D De rajtad nagyon jól mutat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. köszi :):) ha már kék, akkor rajtad én is valami teljesen mást tudnék elképzelni - pl Zoya Hazel, pp blue dog vagy eyre...

      Delete
    2. Nekem bármilyen kék jöhet :D Persze inkább sötétebbeket hordok. A Blue Dog nagyon tetszik a "hivatalos" swatchos képen, de az összes többin olyan fura :/ Pedig a színe tetszene. Mondjuk lehet, hogy élőben szebb :)

      Delete
  4. Replies
    1. duplán köszi!! Mindenkinek igyekszem jó gazdája lenni :)

      Delete
  5. Olyan régóta szeretném megvenni ezt a lakkot, kb mióta megjelent...na majd nyáron :-D A Cyan-nal együtt...nyamm! Nagyon szép! A körmeid meg szerintem nem gond, ha kicsik, ahogy Sammy az élő példa, ez nem akadály!

    ReplyDelete
  6. Ez nekem annyira nem tetszik, de a körmöd szerintem szépen megnőtt, és röviden is simán befotózhattad volna, mert szép a formája alapból. Én le szoktam vágni teljesen rövidre, aztán nő ameddig nem zavar, de ettől függetlenül festegetem mindig. És sajnos a bal kezemen lemezesedik, nem értem én sem.

    ReplyDelete
  7. Ajj, kell vagy nem, kell vagy nem? ez a nagy kérdés :D Egyszerűen nem tudok dönteni :O :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...