Saturday, January 24, 2015

Csajos filmek - Az ördög Pradát visel

Sziasztok,

A csajos kihívás első körében nem vettem részt, de a mai témát/filmet annyira imádom, hogy nem hagyhattam ki:) Komolyan nem is tudnám megmondani, hogy hányszor láttam a filmet, vagy csak tettem be háttérzajnak (lakkozáshoz, főzéshez takarításhoz). Sok kedvenc jelenetem van, nem is tudnék hirtelen egyet kiragadni, de a filmen felsorakoztatott outfitek közül egy már első nézéskor nagyon megragadott:
Annyira nőies,  finom és klasszikus, hogy mindenképp ebből szerettem volna meríteni. Imádom a V kivágást, a feketét ezeket ültettem át a mai manikűrbe. Mikor a képet kerestem, akkor akadtam  ERRE - pár érdekesség a filmről - hátha Titeket is érdekel.

Amiket használtam:
Orly Bonder
OPI Bubblebath 3 vékony rétegben
Essence fekete a nyomdalakk
Moyou Bridal 06 nyomdalemez
Seche Vite

Alapnak azért választottam ezt a sokak által ismert-kedvelt sheer nude lakkot, mert nem akartam elvonni semmivel a figyelmet a csipkemintáról és elég kontrasztos manikűrt akartam. Nagyon szeretem ezt a lakkot, mert nagyon jól terül, és bár a 3 réteg kicsit soknak tűnhet, pillekönnyen lehet felkenni. Nem vagyok az végeredménnyel elégedett, sajnos lassú voltam nyomdázás közben és nem lett szép a minta mindenütt. Lehet, hogy csak én dumálom magamba, de a két középső ujj mintája körmön inkább kígyóbőrre emlékeztet, mint csipkére:) A  mutató- és kisujj egész jól sikerültek - lehet hogy fogok ezzel a mintával teljes 10 körmös manikűrt csinálni, de valami sötét alapon holo lakkal. A gépem pikkelhet erre az OPI lakkra, mert az üvegben valamiért sárgásnak mutatja- pedig nem az:(... 


Nézzétek meg a többiek munkáit:) 


8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...