Monday, January 19, 2015

Golden Rose - Holiday 83 - White, matte and textured

Sziasztok, 

A körmeim még mindig katasztrofális állapotban, de van még 2 lakk, amit régebben befotóztam és még nem került ki:). 
Egyikük fenti képen látható Golder Rose Holiday kollekció fehér lakkja, amiben se csillám, se shimmer nincs csak egy jó adag "szemcse" amitől frissen esett hóra emlékeztet - legalábbis engem. Fura, hogy karácsony előtt és két ünnep közt tisztára meg voltam zakkanva a hótól - jégtől (persze jó értelemben) most meg már azon gondolkozom, hogy milyen tavaszi lakkjaim vannak, és hogy egy kis pasztell holo masnis manikűr mennyire lenne időszerű:)... Tuti hogy most már nem kenném fel ezt a lakkot, pihenőpályára tettem és egy évig elő sem fogom venni. Mikor szétnéztem a lakkpiacon, próbáltam havas lakkokat találni, de nem volt valami bőséges a kínálat, ezért csaptam le erre a kis üvegre a Naillandnél december elején. China Glaze ominózus csillámos/rücskös/matt fehér lakkját a hétvégén Julcsi a gondjaimra bízta, szóval ha még lesz ezen a télen hó valószínűleg egy összehasonlító posztot kaptak majd ők kettecskén. Addig viszont míg ilyen tavaszias az idő inkább kenek pasztell és vadító színes lakkokat rövid, ennél fogva "kevesebbet fogyasztó" körmeimre:)


Üveg: szögletes, de stabil, a fontos infók matricára kerültek. A lakk számát hivatalosan már most nem tudom megmondani, pedig csak megvettem, hazahoztam és felkentem - nem taperoltam az üveget vagy simogattam 200as csiszolópapírral. Ez a se szám se név állapot kicsit zavar, de azért nem leszek lelki beteg miatta. (megtaláltam a nailland oldalán, 83)
Kupak: Műanyag. Ezüst. Jaj. lenyomatos lesz, könnyű és sajnos elég olcsó hatása van. Polcon jól mutat, de nem túl praktikus.
Ecset: Ezt már szeretem:)! Lapos, szögletes, kellemesen tömött. Jelen lakk esetében tök mindegy, hogy mennyire kemény vagy puha az ecset szőre, a lényeg, hogy egyenletesen tudtam eloszlatni mindent a körmeimen.
Szín: Fehér. Tuti van rá valami Pantone kód, pert persze nem teljesen fehér, de azért az én kis világomban még nem üti meg a piszkosfehérnek állított mércét.
Textúra: pont jó, nem folyós, nem túl sűrű. Pici szemcsék vannak benne, ettől lesz a végén "rücskös"
Fedés: 2 rétegben láthatjátok az alábbi képeken
Finish: matt
Ár/ elérhetőség: 890 Ft, Nailland


(jelen poszt írása közben Kedvesem mögém állt, és a monitorra meredve ennyit mondott: fűrészporos tapéta... Na ennyit az én kedves "havas" lakkomról...)








Ti viselnétek ezt a lakkot? Vettetek már matt, csillámmentes de textured felkennivalót?

8 comments:

  1. A fűrészporos tapéta. Én csak úgy hívom:) Én a csillogó homok fajtát birtoklom, idén felkenem :D Nem kentem mert meg volt a Lovely fehér Snow Dust lakkja :)

    ReplyDelete
  2. Tényleg tapéta, de nekem tetszik :)

    ReplyDelete
  3. Én ebből a kollekcióból a világosszürkét vettem meg, de ez a fehér is nagyon tetszik :)

    ReplyDelete
  4. Párodnak igaza van :) ez nagyon nem jön be, de nem baj, így is sok lakkom van.

    ReplyDelete
  5. Jé, ez nekem is megvan! :-D Szép lett nagyon!

    ReplyDelete
  6. Nekem a csillámos fehér van meg, azt imádom! :) Ez nekem annyira nem jött be, nem szeretem az ilyen matt textúrált lakkokat annyira.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...