Thursday, January 8, 2015

Dance Legend - Neptune

Sziasztok, 


A januárom kissé zsúfolt, de nem múlhat el sima lakkozások nélkül! Jó ideje szemeztem Dance Legend egyik holójával.




Tőlem abszolút szokatlan módon KÉK lakkról van szó, úgyhogy igazából azonnal tudtam, hogy meg fogom venni, csak kicsit még kokettálgattunk a Nailland standjánál. Suzie korábbi bejegyzését itt olvashatjátok erről az üvegbe zárt csodáról. Alapnak Orly Bonderét kentem fel, rá jött Neptune. Nem használtam fedőlakkot. Első nap végére lett egy kis kopásom, de ez valahogy nem kopott tovább a mai nap folyamán. Simán lehetne még holnap viselni, de valami új színre vágyom - holnap meglátjátok :)! Szerintem sokkal szebb ez a lakk életben, mint az Anna Gorelova-féle "hivatalos" képeken... Ha nem láttam volt a pultnál, nem hiszem hogy csak a képek alapján megvettem volna. Ma tessék csak a körömlakk színére fókuszálni, és eltekinteni a körömágyam csúfos, szélfútta állapotától.


Üveg: 6.5 ml , kis cseppforma. Először kicsit padlót fogtam, mikor rájöttem mennyibe is kerül ennek a lakknak egy-egy millilitere 
Kupak: hát... ezt inkább nem kommentelem. Amennyire szépek tudnak lenni a DL lakkok, annyira kelt olcsó hatást némelyik kupak. Ok, cuki kis holo csillámok vannak benne, de a tapintása és ez a fajta műanyag sajnos nekem egyáltalán nem jön be.
Ecset: kis tömött henger, egyenesre vágott véggel. Kicsit vékonynak találom - hasonlít a China Glaze lakkok ecsetére (ami szintén nem a szívem csücske)
Szín/Finish: igazi égkék lineáris holo, benne extra holo pelyhekkel. Nyamm.
Textúra: Kicsit folyósabb, mint reméltem, de nem kezelhetetlen. Valami titokzatos oknál fogva minden körmömnél minimum egyszer újra kellett mártanom az ecsetet, de szerencsére nem szedte fel a második "oldal" az elsőt.
Fedés:  2 rétegben
Ár és elérhetőség:2290 Ft, Nailland  vagy 8.7 EUR Hypnotic Polish

















Szeretitek a "vegyesen" holo lakkokat? Mit szóltok ennek a kollekciónak a többi darabjához?

7 comments:

  1. Annyira jó vagy Zsóka, pont ezt a lakkot nézegettem!! :) Olyan szép, na nála már nem gondolkodom úgy, mint a wow prism lakkoknál. Ő kell, kötelező ^^ Köszi!! És szépek a fotóid! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reméltem, hogy tetszeni fog:)! Elvileg még van is készleten!

      Delete
    2. Szerintem vetek rá egy pillantást ;)

      Delete
  2. Jaj, nagyon szép, nem is merem tovább nézegetni, most nem akarok rendelni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hát pedig úgyis az lesz a vége... Kivéve ha már van nagyon nagyon hasonló lakkod, vagy egyébként nem szereted a kéket... amit el sem merek képzelni :)

      Delete
  3. Csodás a csillogása, de maga az árnyalat nem igazán illik hozzám. Talán valami sötétebb, lilásabb :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ŐŐŐŐ mondjuuuukkk... Á pont van egy: http://nailland.hu/koromlakk/dance-legend/ndeg851-anthem

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...