Tuesday, August 5, 2014

Born Pretty - Holo Nr 1.Sziasztok!Ezt a lakkot  Born Pretty Store-tól kaptam. Iszonyú jól be volt csomagolva, sok réteg, pukifólia meg minden, szerintem ha a postás földhöz vágta volna, akkor sem lett volna a lakknak semmi baja.

Born Pretty  - Holo Polish Nr 1.


Ecset: pici, fehér puha szálakkal

Üveg: nagyon kicsi, szögletes, a kupak is kicsi és az ecset alig lóg ki belőle
Textúra: Meglepő!! Közepesen híg, könnyen terül, de az ecset nem vesz fel sok lakkot.
Szín: CSODA HOLO!!!! remélem a képeken is látszik, milyen szép. Az üveget forgattam vagy 10 percen keresztül, miután kibontottam a csomagot. Épp ki volt lakkozva a körmöm, de azért a nagy hévben egy körmömön csak ki kellett próbálnom. És akkor jött a hideg zuhany, ami utána kiderült, hogy jól esik ebben a nyári melegben:). 
Ez a lakk ugyanis NEM FED. Először csalódottségot éreztem, aztán rápillantottam bal kezem közepső ujjára, és akkor rájöttem, hogy sokkal jobb is ez így! Bármilyen színre rá lehet kenni, az alapot nem fedi el, csak maga szép ő-holoságát adja hozzá. Ez a tulajdonsága jolly joker termékké teszi!
Ár/érték:  5.59 USD Ft/ 5 ml, teljes áron 12.88 USD, ami azért ha átszámoljuk kicsit soknak tűnik. Viszont ha belegondolok, hogy hány lakkra lehet rákenni 1 rétegben megváltoztatva ezzel az egész manikűrt... meleg szívvel ajánlom!


P1070936 by R ZsókaMegdöntve előbújik a holo :)

P1070937 by R Zsóka


Még egy kép döntve, lámpánál

P1070938 by R Zsóka


Az üveg alja

P1070939 by R Zsóka


Cseppteszt: átment, pont kellemes az állaga

P1070948 by R Zsóka


Kép az ecsetről

Mint említettem, elég mütyür az ecset, ez itt látszik legjobban. Azt hittem emiatt nem fog kézre esni, de meglepően jól ment minden
P1070950 by R Zsóka


Egy réteg Rimmel Navy Seal-en

P1080005 by R ZsókaNektek hogy tetszenek a holo lakkok? Van kedvenc márkátok?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...