Saturday, January 10, 2015

Lovely - Baltic Sand Nr 9 - Icy Blue

Sziasztok, 

Valószínűleg az idő rátesz egy lapáttal a kék imádatomra, ezért nyúlok mostanában sokszor valami hófelhős ég vagy jégkristály szerű lakk után. 




Pár napja kentem csak fel DL Neptune-ját, de  a második nap estéjén már annyira vágytam valami liquid sand lakkra a holo után, hogy lemostam és felkentem ezt a Lovely-jég lakkot, amit páromtól kaptam névnapomra. Tudtam, hogy nem decemberben fogom használni, akkor túlságosan a pirosakra és zöldekre vagyok kihegyezve, és sajnos igazán hideg sem volt, hogy az ilyesmi színekhez kedvet kapjak. 

Üveg: jaj. nem a kedvencem, mert nem valami stabil, én meg néha ügyetlen tudok lenni...
Kupak: műanyag henger, kicsit ducibb, mint szeretném
Ecset: sima krém finisű lakkoknál nem szeretem, ha ennyire szögletes, de LS esetben nincs benne hiba
Szín/Finish: enyhén lilába hajló világoskék apróbb és nagyobb csillámok tömege Liquid sand finissel
Textúra: tökéletes
Fedés: az első pár kép 1 réteget mutat, a második rész 2 réteggel készült. 1 vastagabb réteggel  meg lehet úszni, ha valaki épp siet, én jobban szeretem a 2 vékony opciót.
Ár és elérhetőség: Rossmann, 500 Ft körül

Nagyon szeretem Lovely Baltic sand lakkjait. A kollekciónak sok darabját megvettem már, ami kimaradt az a sárga, barna és piros, de őket nem is terveztem beszerezni.  A narancsból és a türkizből már majdnem egy-egy egész üveggel elhasználtam, ami még az elmúlt években nem volt példa! Remélem hamarosan tovább bővítik a kínálatot - zöldet, feketét és lilát szívesen látnék.












Milyen színeket látnátok szívesen Lovely háza táján? A barna vagy sárga lakkot megvettétek, vagy Ti is kihagytátok?

8 comments:

  1. Szerintem a Lovely homoklakkjai a legjobbak :) Nekem a világoskékes-szürkés fogyott el, erősen gondolkozom az újravételén, ha kicsit fogy a készletem :) ez nekem más túl lilás, de nagyon téli :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. én is nagyon szeretem őket:) fedőlakkal is szoktad őket?

      Delete
    2. Igen, legtöbbször teszek rájuk fedőlakkot, egyedül a Moyrákra nem szoktam.

      Delete
  2. A barnát és a sárgát én is kihagytam, de a sárgát azóta már bánom, mert kezdett érdekelni mostanában... Viszont a többi mind megvan, és szerintem ezek a legjobb homoklakkok! A sötétkéket kifejezetten szeretem :) És ez is olyan szép, igazi januári szín, nagyon jól eltaláltad hogy miről kell most posztolni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A sötétkék nekem is a top öt kék lakkban volt - de sajnos azóta sok PPvel lettem gazdagabb, így kicsit lejjebb szorult a listán...

      Delete
  3. Nekem a piros a kedvencem a Lovely homoklakkjai közül, ez a boltban maradt lévén, hogy a Golden Rose Holiday 55 már tavaly beszerzésre került. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Holiday 55 is itt figyel a polcon, de ha már ajándékba kaptam csak nem adok rajta tovább :)! A piros valahogy nekem túl pinkesnek tűnik, de lehet, hogy csak a Rossmann fényei miatt...

      Delete
  4. Ez nekem is meg van és nagyon szeretem :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...