Wednesday, December 23, 2015

Manikűrvadász - karácsonyi forduló

Ezer éve nem jelentkeztem, de most visszatérek egy gyors vadászatra:)


Azt hiszem, hogy külön posztot fog érdemelni, miért is voltam teljesen inaktív instagramon és itt a blogon is az elmúlt hónapokban, igyekszem ünnepek alatt időt szakítani egy lelkizős poszt megírására. 


Most persze nem ezen van a hangúly, hanem a karácsonyi manikűrvadászaton! Bella Mesyt sorsolta hozzám, akinek a manikűrjeit még nagyon régen nézegettem, de bevallom jó ideje nem olvastam a blogját. Mikor újra megnyitottam a Testvérkódexet, az első reakcióm egy számon kibucskázó WOW volt! Szinte nem is ismertem rá a blogra - nagyon sokat fejlődött a design, és még többet a tartalom legutóbbi látogatásom óta. Először csak olvasgattam egy darabig, aztán rájöttem, hogy küldetésem is van, és leszűrtem a "körmös" posztokra. Nem sokkal később rá is bukkantam az alábbi manira, akit kicsit ünnepibb színekkel újraalkottam. 




Ha karácsony, akkor szinte mindenkinek piros, arany, ezüst, fehér ugranak be először, de gondolom sejthető volt, hogy nálam csakis zöld manikűr jöhet szóba:)! Alapnak Orly Bonderét használtam, a mutató- és kisujjra került F.U.N Lacquer Desires (H) lakkja, középső- és gyűrűsujjakra pedig a nem holo verzió. Nem teljesen sikerült elkapni az összes színt, ami az üvegben és a körmökön is látszik... ILNP Mutagen-hez hasonlít leginkább, de kicsit zöldesebb a kiindulópont. Pár félkász állapotban lőtt fotót is beillesztettem, hátha valakit érdekelnek. Nem használtam alá fekete alapot, így a sima  3, a holo lakk 2 rétegben fedett. Pont ma posztolt a kollekció holo lakkjairól Maria:), úgy látszik nem csak az én fejemet csavarta el Yuin Ying ezekkel a színekkel.  Ha arannyal tervezek nyomdázni, akkor csakis Barry M Foil Effects lakkja jöhet szóba - ha erről lemaradt valaki, akkor Moyra arany "metal" lakkja jó alternatíva lehet. A nyomdalemez Petrától van. 

Tudom, hogy eléggé elrugaszkodtam az eredeti alkotástól, de remélem azért valami kis hasonlóságot Ti is felfedeztek a két manikűr közt:) Az körmöm körül 2 helyen is sikerült papírral vagdalkoznom a napokban (nem ajándékcsomagolás közben persze) de annyira nem ítéltem kritikusnak a helyzetet, hogy emiatt kihagyjam ezt a fordulót. Előre is  elnézést mindenkitől, aki érzékeny az ilyesmire:)!

Mindenkinek nagyon boldog ünnepeket, sok szép lakkot és 2016ot kívánok:)






Nézzétek meg a többiek munkáit is!

11 comments:

  1. Szép manikűr, ez a zöld lakk gyönyörű, a minta is csodálatosan szép!

    ReplyDelete
  2. Micsoda gyönyörű zöldek, wow *.* Nagyon szép lett a nyomdázás is :)

    ReplyDelete
  3. Köszönöm a kedves szavakat, igazán jól estek :) Nagyon kíváncsi voltam, hogy mit is fogsz választani. Csodás lett az újraalkotásod, annyira gyönyörűek ezek a zöldek és a nyomda is :)

    ReplyDelete
  4. Nekem is nagyon tetszik, mostanában nagyon megszerettem a zöldet. :)

    ReplyDelete
  5. Nagyon szépséges lett! Én nem vagyok nagy zöldes, de ez még nekem is tetszik. Remélem most már sűrűbben olvashatunk majd újra! Boldog Karácsonyt!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...